Hesabım
    James Gunn İşe Geri Alınmasaydı, Dave Bautista İstifa Edecekti!

    Dave Bautista, Guardians of The Galaxy ile ilgili açıklama yaptı.

    Guardians of The Galaxy serisinin yıldız isimlerinden Dave Bautista ile ilgili yeni bir gelişme ortaya çıktı. Bautista, serisinin yönetmen koltuğuna oturan James Gunn'ın Guardians of The Galaxy 3 yönetmenliğinden kovulduğu dönemle ilgili açıklama yaptı. Söylenilenlere göre Bautista, Marvel'dan ayrılmaya hazırlanıyordu.

    Marvel Sinematik Evreni'nde Drax karakterine hayat veren yıldız oyuncu Dave Bautista Variety ile yaptığı röportajda Guardians of The Galaxy filmleri ile ilgili açıklama yaptı. Bu açıklamasında ilginç sözler sarf eden Bautista, James Gunn'ın kovulduğu dönemle ilgili net bir konuşma gerçekleştirdi. Bilindiği üzere Marvel, geçtiğimiz yıl içerisinde James Gunn'ın sosyal medya üzerinden paylaştığı uygunsuz paylaşımların ortaya çıkmasının ardından yönetmeni işten çıkarmıştı. The Suicide Squad filmini yönetmen üzere Warner Bros ile anlaşmaya varan Gunn, geçen birkaç ayın ardından  Guardians of The Galaxy'deki yönetmen koltuğuna geri dönmüştü. Dave Bautista, CinemaCon etkinliğinde Variety ile gerçekleştirdiği röportajda bu konu ile ilgili açıklama yaptı. Gunn'ı son derece sadık bir şekilde olayın başından beri savunan Bautista, eğer Gunn'ın ayrılışını protesto ederse belki onu da Guardians of The Galaxy 3 filminde kovabileceklerini ifade etti. Bautista konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Anlaşmaya uymakla yükümlüyüm, ama eğer Disney ve Marvel'a karşı dik durup 'James olmadan bu işi yapmak istemiyorum' dersem, bence onlar da sözleşmemi iptal edecek kadar düzgün insanlardı." Bilindiği üzere Dave Bautista geçtiğimiz yıl Gunn'ın kovulmasının ardından sosyal medya üzerinden olayla ilgili yorum yapmış ve yönetmenin kovulmasını mide bulandırıcı nitelikte gördüğünü belirtmişti. Oyuncu, bu konu hakkında sorulan sorulara ise şu yanıtı verdi: "Yalnızca aklımdakileri söyledim ve bu konuda dürüsttüm."

    Guardians of The Galaxy Vol.3 filminin konusu henüz bilinmiyor. Avengers: Infinity War filminin ardından Guardians of The Galaxy'nin kahramanlarının çoğu da Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni'le küle dönüşmüştü. Avengers: Endgame filmi ile kahramanlarımızın ve üçüncü filmin kaderi belli olacak. Filmin 2022 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top