Hesabım
    Önder Açıkbaş'lı "Mazlum Kuzey & Kuddusi 2: La! Kasada Para Var" Yakında Sinemalarda!

    Önder Açıkbaş'ın yönetmenliğini üstlendiği "Mazlum Kuzey & Kuddusi 2: La! Kasada Para Var!" vizyona girmek için hazır!

    La Casa De Papel dizisine göndermede bulunan komedi türündeki "Mazlum Kuzey & Kuddusi 2: La! Kasada Para Var!" filmi izleyicileriyle buluşmak için hazırlıklarını tamamlamak üzere. Önder Açıkbaş'ın senarist ve yönetmen koltuğuna oturduğu film, Mazlum Kuzey ve Kuddusi'nin maceralarını hikayesinin odağına alıyor.

    2015 yılında ilk film olan Ali Adnan Özgür yönetmenliğindeki Mazlum Kuzey sinemalardaki izleyicileriyle buluşmuştu. Şimdi ise Önder Açıkbaş'ın yazıp yönettiği devam filmi vizyona girmek için gün sayıyor. İlk filmde Mazlum Kuzey ve arkadaşı Tıfıl'ın yaşadıkları anlatılırken, Mazlum Kuzey & Kuddusi 2: La! Kasada Para Var! filminin konusu şöyle: Mazlum Kuzey'in gerçekleştirmeyi düşündüğü büyük bir hayali vardır. Elon Musk'ın uzaya araba yollayacağını öğrenen genç adam, uzaya gidip orada okey masası kurmayı planlar. Bu sayede dünyanın gözü üzerinde olacak ve herkes okey kültürünü öğrenebilecektir. Babası Tahir'den kendisine kalan parayı gözünü kırmpadan bu işe yatıran Mazlum Kuzey, vakit kaybetmeden oyuna hakim olan birkaç arkadaşı ile birlikte uzaya gider. Ancak işler planlandığı gibi gitmediğinde ekip, kendilerini zorlu bir maceranın içerisinde bulur... Komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda komedyen Önder Açıkbaş'ın yanı sıra Gülten Çelik, Mustafa Çelik, Ahmet Dursun, Fatoş BayındırKutay Sever gibi isimler yer alıyor.

    Komedi türündeki Mazlum Kuzey & Kuddusi 2: La! Kasada Para Var! filminin izleyicileriyle 12 Nisan 2019 tarihinde buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top