Hesabım
    Ari Aster İmzalı “Midsommar”ın Vizyon Tarihi Öne Çekildi!

    Korku filmi “Midsommar” biraz daha erken geliyor.

    Geçtiğimiz yılın en iyi korku filmlerinden biri olarak gösterilen ve tüm dünyada 79 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek büyük bir başarıya imza atan “Ayin”in yönetmeni Ari Aster’ın yeni filmi “Midsommar”ın vizyon tarihi öne çekildi. 9 Ağustos’ta gösterime girmesi beklenen korku ve gerilim filminin yeni vizyon tarihi 3 Temmuz oldu.

    Merakla beklenen filmin oyuncu kadrosunda “Lady Macbeth” ile yıldızı parlayan Florence Pugh, “Glassland” ve “Detroit” filmlerinde birlikte rol alan Jack Reynor ve Will Poulter, “The Good Place” dizisinden tanıdığımız William Jackson Harper, İsveçli yetenek Julia RagnarssonVilhelm BlomgrenEllora Torchia ve Archie Madekwe gibi isimler yer alıyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen film, yaz ortası festivaliyle meşhur bir İsveç kasabasında yaşayan arkadaşlarını ziyaret eden bir çifte (Jack Reynor ve Florence Pugh) odaklanıyor. Çiftin cennet gibi başlayan tatilleri çok geçmeden bir kabusa dönüşür. Yerel bir pagan tarikatının hedefi olan çift kendilerini şiddeti gittikçe artan garip bir çekişmenin ortasında bulur. Filmin senaryosuna da imza atan yönetmen film için “Korku filmi haline gelen karanlık bir ayrılık filmi” tanımını yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • "Ayin"in Yönetmeninden Yeni Korku Filmi: "Midsommer"
    • "Ayin"in Yönetmeninin Yeni Filmi "Midsommar"dan Teaser!
    • Ari Aster’ın Yeni Filmi “Midsommar”dan İlk Poster Geldi!
    • Ari Aster’ın Yeni Korku Filmi “Midsommar”dan Teaser Fragman Geldi!
    • Ari Aster: "Midsommar, Sapıklar İçin Oz Büyücüsü Gibi"
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top