Hesabım
    Dave Bautista’lı Komedi “My Spy”dan İlk Poster Geldi!

    Aksiyon ve komedi filmi “My Spy” ilk posterine kavuştu.

    Galaksinin Koruyucuları”, “Spectre” ve “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı” gibi filmlerle tanınan Dave Bautista’nın başrolünü üstlendiği aksiyon ve komedi filmi “My Spy”ın ilk posteri sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Filmin ilk fragmanının ise yarın yayınlanması bekleniyor.

    Filmde başrol isme “Big Little Lies”ta rol alan çocuk yıldız Chloe Coleman, “The Last Man on Earth” ile tanınan Emmy adayı Kristen Schaal, “Community” dizisinden Ken Jeong, “Midnight, Texas” dizisiyle hatırlanan Parisa Fitz-Henley, “Shadowhunters: The Mortal Instruments”ta izlediğimiz Nicola Correia-Damude ve Devere Rogers gibi oyuncular eşlik ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise “Asabiyim”, “50 İlk Öpücük” ve “Akıllı Ol” gibi filmlerle tanınan ve son olarak geçen sene “Hayatım Yalan” ile karşımıza çıkan Peter Segal oturuyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “My Spy”, ciddi bir CIA ajanına (Dave Bautista) odaklanıyor. Ajan, gizli bir görev kapsamında bir aileyi gözetlemeye gönderilir. Ajanın kaderi ise dokuz yaşında olmasına rağmen yaşından olgun davranan ailenin kızı Sophie’nin (Chloe Coleman) ellerinde olacaktır. Senaryosu Erich Hoeber ve Jon Hoeber ikilisi tarafından kaleme alınan filmin vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top