Hesabım
    Vin Diesel, Avatar 2 Kadrosuna Katılmış Olabilir!

    Vin Diesel'ın sosyal medya paylaşımı akılları karıştı.

    Kült bilim kurgu filmi Avatar'ın devam halkası için hazırlıkların sürdürüldüğü şu günlerde, aksiyon filmlerinin aranılan oyuncusu Vin Diesel'dan Avatar etiketli bir paylaşım geldi. Diesel'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda James Cameron da yer alıyordu.

    Birkaç saat önce Vin Diesel, Instagram üzerinden James Cameron ile birlikte yer aldığı bir videoyu paylaştı. Videonun metninde Avatar etiketi bulunurken, içerikte ironik olarak üst düzeyde gizli olan bu durumdan kimseye bahsedilmemesi gerektiğinden söz ediliyordu. Tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda Vin Diesel'ın Avatar devam halkasında yer alacağı sonucu ortaya çıkmış oldu. Ancak konu ile ilgili henüz bir resmi bir duyuru yapılmadığı bilinenler arasında yer alıyor. Bilindiği üzere James Cameron'a Avatar'ın devam filmleri için verilen bütçe yaklaşık olarak 250 milyon doları buluyor. Henüz tam adı açıklanmayan Avatar 2'nin oyuncu kadrosunda Guardians of The Galaxy ve Marvel Sinematik Evreni'nin Gamora'sı, Zoe Saldana, Terminatör Kurtuluş, Titanların Savaşı gibi filmleriyle tanıdığımız Sam Worthington, Alien filmiyle herkesin aklına kazınan Sigourney Weaver, Don't Breathe, Tombstone gibi filmlerden tanıdığımız usta oyuncu Stephen Lang, Cameron ile birlikte Titanic'te birlikte çalışma imkanı yakalayan Oscar ödüllü başarılı oyuncu Kate Winslet, Er Ryan'ı Kurtarmak, Sky Captain ve Yarını Kurtarmak, Boiler Room, Sneaky Pete gibi yapımlardan tanıdığımız Giovanni Ribisi, Sopranos ve Nurse Jackie'den tanıdığımız ödüllü oyuncu Edie FalcoOona Chaplin ve Cliff Curtis bulunuyor.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    And the journey continues... #Blessed #Grateful #Avatar

    Vin Diesel (@vindiesel)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Oyuncu Vin Diesel'ın Avatar 2 filminde yer alacağı söylentileri dolaşırken, başarılı oyuncunun gelecek projeleri arasında bir süper kahraman olmak için hazırlandığı Bloodshot ve Fast And Furious 9 ve 10 filmleri yer alıyor. Avatar filminin devam halkasına geçtiğimiz yıl içerisinde yeşil ışık yakılmıştı. Ayrıca seriye dört yeni filmin eklenmesi bekleniyor. Ancak dördüncü ve beşinci filmlerin hayata geçirilmesi, ikinci ve üçüncü filmlerin gişedeki başarısına bağlı olarak görülüyor. Avatar 2'nun ülkemizdeki izleyicileriyle 17 Aralık 2020 tarihinde sinemalarda buluşması beklenilenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top