Hesabım
    Robert De Niro, "Joker" ile "King of The Comedy" Filmleri Hakkında Konuştu

    Robert De Niro'dan Joker filmiyle ilgili açıklama geldi.

    Joaquin Phoenix'in başrolünde yer aldığı ve geçtiğimiz gün içerisinde ilk fragmanı sinemaseverlerle paylaşılan "Joker" filmi ile ilgili Robert De Niro'dan açıklama geldi. Filmde bir talk show sunucusu olan Murray Franklin karakterine hayat veren Robert De Niro, Joker filminde canlandırdığı karakterle The King of Comedy filmindeki rolünü karşılaştırdı.

    Indie Wire mikrofonlarına konuşan usta oyuncu Robert De Niro, Joker filmiyle ilgili açıklama yaptı. Martin Scorsese yönetmenliğindeki The Irishman ile yeniden izleyicilerinin karşısına çıkmak için hazırlanan De Niro, Murray Franklin ile Rupert Pupkin'i karşılaştırdı. Usta oyuncu Robert De Niro şu sözleri ifade etti: "Aralarında  bariz bir şekilde bağlantı var. Ama oynadığım karakter olan Rupert ile doğrudan bir bağlantı değil bu. Eğer aynı rolü canlandırmam bana teklif edilmiş olsaydı, 'Bu çok ilginç, bence deneyebiliriz' derdim. Ama her türlü durumda böyle bir film yapmak göreceksiniz ki bağlantıya neden oluyor."

    Robert De Niro'nun oyuncu kadrosunda yer aldığı Joker filminin yönetmen koltuğunda Todd Phillips otururken, filmin senaryosunu yönetmen Philips'in yanı sıra Dövüşçü, Johns, The Mod Squad, The Finest Hours, 8 Mile gibi filmlerin senaryosunda imzası bulunan Scott Silver kaleme aldı. Filmin yapımcılığını ise Phillips'in yanı sıra bu yıl Oscar Ödülleri'ne damgasını vuran A Star Is Born filmiyle karşımıza çıkan Bradley Cooper üstleniyor. Joker'in oyuncu kadrosunda ise "Her", "Sınırları Aşmak", "Gladyatör" ve "The Master" gibi filmlerin 3 Oscar adayı usta oyuncusu Joaquin Phoenix yer alıyor. Filmde daha önce Hiçbir Zaman Burada Değildin'de Phoenix ile birlikte boy gösteren genç yetenek Dante Pereira-Olson, Batman'in çocukluğunu, Penny Dreadful ile hatırladığımız Douglas Hodge da Bruce'a hayatı boyunca destek veren Alfred'i canlandıracak. Atlanta dizisi ile yıldızı parlayan ve ardından Deadpool 2'nin Domino'su olarak karşımıza çıkarak seyircilerin gönlünü çalmayı başaran güzel oyuncu Zazie Beetz'in Joker'in dikkatini çeken bekar bir anneyi canlandırdığı filmde, milyarder Thomas Wayne'i Narcos'tan tanıdığımız Brett Cullen canlandırıyor. Usta oyuncu Robert De Niro bir talk-show sunucusunu, radyo yayınları ile tanınan komedyen Marc Maron ise talk-how programına konuk ayarlayan organizatörü canlandırıyor. American Horror Story'nin kadrolu yıldızı Frances Conroy ise Joker'in annesi Penny'e hayat veriyor. Filmin kadrosunda Bill CampGlenn FleshlerJosh Pais ve Shea Whigham da yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top