Hesabım
    Sam Worthington ve Indira Varma “Dreamland” Kadrosunda!

    Gary Oldman’lı “Dreamland” kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

    En Karanlık Saat” ile geçtiğimiz sene Oscar kazanan başarılı aktör Gary Oldman’ın başrolünü üstlendiği gerilim filmi “Dreamland” oyuncu kadrosuna üç yeni ismi kattı. 2009 yapımı “Avatar”ın yıldızı Sam Worthington, “Game of Thrones”ta Ellaria Sand olarak izlediğimiz Indira Varma ve rap sanatçısı Kid Cudi filmin kadrosuna dahil oldular.

    2012 yılında Richard Gere’li “Entrika” filmiyle karşımıza çıktıktan sonra sinemaya uzun bir ara veren Nicholas Jarecki’nin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda “Beni Adınla Çağır”ın Altın Küre adayı yıldızı Armie Hammer, fenomen dizi “Lost”un Altın Küre adayı Kate’i Evangeline Lilly, 1997 yapımı “Benden Bu Kadar” ile Oscar’a aday gösterilen Greg Kinnear, “Hızlı ve Öfkeli” serisinin Letty’si Michelle Rodriguez, Fransız genç yıldız Lily-Rose Depp ve “Legends of Tomorrow” ile tanıdığımız Adam Tsekhman yer alıyor. Çekimlerine başlanan filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    Üç farklı hikayeyi kesiştiren “Dreamland”, uluslararası bir krizi konu ediniyor. Kanada ve Amerika arasında uyuşturucu madde pazarlanması için organizasyon kuran bir satıcı, bağımlılıktan kurtulmaya çalışan ve oğlunun narkotikle olan gerçek ilişkisini çözmeye çalışan bir mimar ve yanında çalışan araştırmacı ile savaş haline girmek zorunda kalan bir profesörün hikayesine odaklanan “Dreamland”, bir ilaç şirketinin bağımlılık yapmayan bir ağrı kesici bulmasının ardından devlet ile arasında yaşananları anlatıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top