Hesabım
    Emma Stone ve Ralph Fiennes Aynı Filmde Buluşabilir!

    Alexander Payne’in yeni filmi “The Menu” başrollerini seçiyor.

    Komedi ve korku filmi “The Menu” başrollerine karar vermiş olabilir. 2017 yılında “Aşıklar Şehri” ile Oscar kazanan genç yıldız Emma Stone ve “Schindler’in Listesi” ve “İngiliz Hasta” filmleriyle iki kez Oscar’a aday gösterilen usta aktör Ralph Fiennes’ın filmin başrolleri için düşünüldüğü öğrenildi.

    Filmin yönetmenliğini “Schmidt Hakkında”, “Sideways” ve “Senden Bana Kalan” gibi filmlerle tanınan ve son olarak 2017 yılında “Küçülen Hayatlar” ile karşımıza çıkan iki Oscar ödüllü Alexander Payne üstleniyor. Senaryosunu “Last Week Tonight with John Oliver”ın üç Emmy ödüllü senaristi Will Tracy ve “Late Night with Seth Meyers” ile iki kez Emmy Ödülü’ne aday gösterilen Seth Reiss ikilisinin kaleme aldığı filmin yapımcı kadrosunda sevilen oyuncu Will Ferrell, Oscar ödüllü sinemacı Adam McKay ve iki Emmy adaylığı bulunan Betsy Koch yer alıyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “The Menu”, uzak bir adadaki özel bir restorana giden genç bir çifte odaklanıyor. Restoranın sevilen şefi onlara birbirinden farklı yemeklerin yer aldığı bir tadım menüsü hazırlamıştır. Ancak yemekte şoke edici birkaç sürpriz de bulunacaktır. Eğer anlaşma sağlanırsa, Ralph Fiennes restoranın şefini, Emma Stone ise çiftin bir yarısını oynayacak. Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top