Hesabım
    Jared Leto'dan "Morbius" Videosu!

    Jared Leto, Morbius filminden bir kesit paylaştı.

    Marvel çizgi romanlarında Spider-Man'in azılı düşmanlarından biri olarak tanınan Morbius'un solo filmi için çekimlere geçtiğimiz haftalarda başlandı. Bu sırada setten birçok kare de yayınlanmıştı. Şimdi ise filmin başrol oyuncusu Jared Leto'dan bir teaser video geldi. Oyuncu, paylaşımını sosyal medya üzerinden gerçekleştirdi.

    Venom: Zehirli Öfke spin-off'unun ardından çizgi romanlardan beyaz perdeye aktarılma kararı alınan ve Spider-Man'in düşmanlarından biri olarak tanınan Morbius karakterini odağına alan film hakkında yeni bir video yayınlandı. Sony bünyesinde izleyicileriyle buluşacak olan Morbius'a ait bir teaser video Jared Leto tarafından Instagram hesabı üzerinden paylaşıldı.

    Başarılı oyuncu Jared Leto'nun, paylaşımının altına "Çünkü kimse bu yoldan yürümeyecek. Bu mekanın gölgeleri, nerede gerekiyorsa, ne gerekiyorsa ne pahasına olursa olsun yapılması gerekeni yapar." sözlerini yazdığı görülenler arasında yer alıyor. Jared Leto'nun başrolünde yer aldığı Morbius filminde Matt Smith filmin kötü karakterini canlandıracakken, Jared Harris Morbius'un akıl hocalığını üstlenecek. Tyrese Gibson bir FBI ajanına hayat verecekken Adria Arjona Martine Bancroft olarak karşımıza çıkacak. Çizgi romanlarda yer alan Morbius'un konusu ise şöyle: Morbius, tedavisi olmayan bir kan hastalığını, deneysel bir yöntem ile tedavi etmeye çalışır. Hastalığı, elektroşok terapisi ve vampir yarasaları ile iyileştirmeye çalışan Morbius, korkunç bir sonuçla karşı karşıya kalır. Deneysel tedavi ile vampire dönüşen Morbius'un hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Birçok zorlu durumla mücadele etmek zorunda kalan Morbius'un hayatta kalmak için sürekli kana ihtiyacı vardır ve artık ışığı çıkması imkansızdır. Bu sorunların yanı sıra o, birçok insanüstü güce de sahip olur. Morbius karakteri televizyon ekranlarında Spider-Man: The Animated Series ve Ultimate Spider-Man Vs The Sinister Six yapımlarında daha önce karşımıza çıkmıştı. Ayrıca Blade filmlerinde de Morbius karakterine yer verilmiş, ancak sahneleri filmden çıkarılmıştı. Roy Thomas ve Gil Kane'in yaratıcısı olduğu Morbius karakteri, ilk kez 1971 yılında The Amazing Spider-Man çizgi romanı ile ortaya çıktı. Filmin yönetmen koltuğuna HayatDüşmanı Korurken44. Çocuk gibi filmleri yöneten Daniel Espinosa geçiyorken senaryosunu Netflix dizisi Lost In Space dizisinden tanıdığımız Matt Sazama ile Burk Sharpless kaleme aldı.

    Morbius filminin 31 Temmuz 2020 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top