Hesabım
    Seattle Film Festivali’nin Açılış Filmi “Sword of Trust” Olacak!

    Seattle Uluslararası Film Festivali’nin bu seneki açılış filmi belli oldu.

    Bu sene 16 Mayıs-9 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek 45. Seattle Uluslararası Film Festivali’nin açılış filmi belli oldu. Festivalin açılışını konusuyla merak uyandıran komedi ve drama filmi “Sword of Trust” yapacak.

    Prömiyerini geçtiğimiz ay South by Southwest Film Festivali’nde gerçekleştiren ve övgülerle karşılanan filmin oyuncu kadrosunda Marc Maron, Jillian Bell, Michaela Watkins, Jon Bass, Whitmer ThomasToby Huss ve Dan Bakkedahl gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise “Gel Porno Çevirelim”, “Your Sister's Sister” ve “Laggies” gibi filmlerle tanınan Lynn Shelton üstleniyor.

    Filmin konusu şöyle: Cynthia ve Mary çifti (Jillian Bell ve Michaela Watkins), Cynthia’nın büyükbabası vefat edince mirası kabul etmek için işlemlere başlar. Ancak öğrenirler ki, büyükbabası Cynthia’ya yalnızca antika bir kılıç bırakmıştır. Amerikan İç Savaşı’nda teslim olan taraf, bu kılıcı kazanan tarafa vermiştir. 98 yaşında ölen ve bunama hastası olan büyükbaba, kılıcı Kuzey’in verdiğini düşünmekte ve savaşı Güney’in kazandığına inanmaktadır.

    “Sword of Trust”ın Temmuz ayında Amerika’da vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top