Hesabım
    Korku ve Gerilim Filmi “I Trapped the Devil”dan Fragman!

    Konusuyla dikkat çeken “I Trapped the Devil”ın ilk fragmanı yayınlandı.

    Prömiyerini önümüzdeki hafta Imagine Film Festivali’nde gerçekleştirecek bağımsız korku ve gerilim filmi “I Trapped the Devil”dan ilk fragman ve poster huzurlarımıza sunuldu.

    Noel, barışın ve neşeli aile buluşmalarının zamanıdır. Fakat Matt (AJ Bowen) ve eşi Karen (Susan Burke), habersiz bir şekilde Matt’in bir süredir görüşmediği kardeşi Steve’e (Scott Poythress) sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiklerinde tüyler ürpertici bir gerçekle karşı karşıya kalırlar: Bodrum katında hapsedilmiş bir adam. Hem de bu adam, rastgele bir adam değildir. Steve rehin tuttuğu kişinin şeytanın kendisi olduğunu düşünmektedir. Şok ve şüphe yerini korku ve paranoyaya bıraktığında Matt ve Karen kendilerini dehşet verici bir ikilemde bulurlar: Steve akli dengesini mi yitirmiştir yoksa bodrumdaki gizemli yabancı gerçekten de şeytanın cisimleşmiş hali midir?

    Filmin oyuncu kadrosunda AJ Bowen, Jocelin Donahue, Scott Poythress, Susan Burke, Chris SullivanRowan Russell ve John Marrott gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen ve senarist koltuğunda ise ilk yönetmenlik denemesine imza atan Josh Lobo oturuyor.

    “I Trapped the Devil” Amerika’da 26 Nisan tarihinde vizyona girecek. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top