Hesabım
    Carey Mulligan’lı “Promising Young Woman”a Angela Zhou Dahil Oldu!

    “Hell on Wheels”ın yıldızı Angela Zhou filmin kadrosuna katıldı.

    Aşk Dersi”, “Sürücü” ve “Muhteşem Gatsby” gibi filmlerle tanınan Oscar adayı başarılı aktris Carey Mulligan’ın başrolünü üstlendiği suç ve gerilim filmi “Promising Young Woman” oyuncu kadrosuna yeni bir ismi kattı. “Hell on Wheels”, “Stitchers” ve “Supergirl” gibi dizilerde boy gösteren Çinli oyuncu Angela Zhou filmin kadrosuna dahil oldu.

    Filmin oyuncu kadrosunda Bo Burnham, Alison Brie, Connie Britton, Adam Brody, Jennifer Coolidge, Laverne Cox, Max Greenfield, Christopher Mintz-PlasseSam Richardson ve Molly Shannon gibi isimler yer alıyor. Çekimleri son sürat devam eden filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise ilk uzun metrajına imza atan Emerald Fennell üstleniyor. Merakla beklenen filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor.

    “Promising Young Woman”, gelecek vadettiği konusunda herkesin hemfikir olduğu ancak acıklı bir olay sonucu geleceği mahvolan Cassie’ye (Carey Mulligan) odaklanıyor. Tıp fakültesini bırakmak zorunda kalan genç kadın, endişeli ebeveynleriyle birlikte yaşamakta ve bir kahve dükkanında çalışmaktadır. Dışarıdan hayatı durma noktasına gelmiş gibi görünen Cassie ise ikili bir hayat yaşamakta ve geceleri yolunun kesiştiği erkeklerden intikam almaktadır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top