Hesabım
    Emre Yeksan'ın Yeni Filmi "Yuva"dan İlk Fragman!

    Dram filmi "Yuva"dan fragman yayınlandı.

    Ödüllü yönetmen Emre Yeksan'ın yeni filmi "Yuva"nın ilk fragmanı görücüye çıktı. 38. İstanbul Film Festivali'nin Ulusal Yarışma kategorisinde yarışmak için hazırlanan Yuva filminin fragmanında dünya prömiyerini Venedik Film Festivali'nde yapmıştı. Yuva filminin fragmanında doğayla iç içe bir kaçış hikayesine tanık oluyoruz.

    Yuva, şehir hayatını terk ederek ormanda yaşayan bir adamın hikayesini anlatıyor. Ormanda kendisine münzevi bir hayat kuran Veysel şehre geri getirilmeye çalışılır. Ağabeyi Hasan tarafından ikna edilmeye çalışılan Veysel'in bu kendine has yaşamı, yaşadığı arazinin satılması üzerine bozulmaya mahkum edilecektir. İki kardeş bu sırada birbirleriyle yüzleşmek zorunda kalacaktır. Diğer yandan ise Veysel ile Hasan toprağın altında bulunan büyülü bir yuvayı keşfedecektir. Bu süreç adamın hayatını sorgulamasına ve evrendeki yerini arayışına neden olur.

    Başka Sinema bünyesinde izleyicileriyle buluşanacak olan Emre Yeksan yönetmenliğindeki Yuva filminin oyuncu kadrosunda Kutay SandıkçıEray Cezayirlioğluİmren Şengel gibi isimler yer alıyor. İstos Film yapımcılığındaki Yuva, yönetmenin ikinci filmi olma özelliğini taşıyor. Emre Yeksan'ın ilk filmi olan Körfez  32. Venedik Uluslararası Eleştirmenler Haftası'nda dünya prömiyerini yapmıştı. Ayrıca Körfez ülke çapında birçok ödüle layık görülmüştü.

    Dram türündeki Yuva filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 10 Mayıs 2019 tarihinde sinemalarda buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top