Hesabım
    Marvel Filmi "Shang-Chi" Çekimleri Nerede Olacak?

    Shang-Chi ile ilgili yeni detaylar paylaşıldı.

    Marvel'ın çizgi romanlarından uyarlanacak yeni süper kahraman filmi Shang-Chi'den yeni ayrıntılar paylaşıldı. Avengers: Endgame'in ardından bir Marvel Sinematik Evren döneminin sonuna gelinmiş olunacak. Bunun ardından gelecek yeni süper kahraman filmleri için hazırlıklara başlandı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin Asyalı süper kahramanı Shang-Chi için hazırlıklara başlandı. Geçtiğimiz aylarda yönetmen koltuğuna oturacak olan isim belirlenmişti. Short Term 12, I Am Not A HipsterThe Glass Castle gibi yapımların yönetmen koltuğuna oturan Destin Daniel Cretton'ın yönetmenliğini üstleneceği Shang-Chi çizgi roman uyarlaması hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Shang-Chi'nin çekimlerinin nerede olacağı belli oldu. Söylenenlere göre Shang-Chi çekimleri Avusturalya'nın Sydney kentinde başlayacak. Açıklamayı yapan isim ise Avusturalya Federal Sanatlar Bakanı oldu. Bakan Fifield, Marvel'ın yeni filmi sayesinde 4700 kişiye iş tahsis edildiğini ve filmin 150 milyon dolarlık yatırıma neden olduğunu da belirtti.

    Marvel'ın süper kahramanlarından Shang-Chi, çizgi romanlarda ilk kez 1973 yılında görülmeye başlanmıştı. The Master of Kung Fu olarak da bilinen Shang-Chi, babası tarafından bir suikastçi olması üzere çocukluğundan itibaren yetiştirilmiştir. Shang-Chi'nin babası ise ölümsüz bir büyücüdür. Shang-Chi yalnızca sıradan bir suikastçi olmamakla birlikte simya ve insanüstü güçlerle dövüş tekniklerini geliştirir. Babasının yıkıcı güçlere sahip biri olduğunu öğrenen Shang-Chi, güçlerini onun imparatorluğunu yıkmak için kullanacaktır. Babasının düşmanıyla dost olan kahraman, dünyayı gezecek ve birçok süper kahramanla yolları kesişecektir.

    Marvel'ın dördüncü evreye geçmesine neden olacak yapımlardan biri olan Shang-Chi film uyarlamasının konusu henüz belli olmamakla birlikte filmin başrolünde yer alacak olan isim de açıklanmamış bulunuyor. Filmin senaryosunu ise Wonder Woman 1984, Jean Claude Van JohnsonCehennem Melekleri serisi, Zombieland: Double Trap gibi yapımların senaryosuna imza atan Dave Callaham kaleme alıyor. Stüdyonun bildirdiğine göre filmin senaryosu geliştirme aşamasında bulunuyor. Filmin ne zaman vizyona gireceği de henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top