Hesabım
    Tobey Maguire Yeni Bir Süper Kahraman Rolüne Açık!

    Tobey Maguire'dan ilginç bir açıklama geldi.

    Sinemaseverlerin tanıdığı ilk Spiderman olarak karşımıza çıkan Tobey Maguire'dan ilginç bir açıklama geldi. Prodüksiyon şirketi Material Pictures'ın tanıtımı için düzenlenen etkinlikte soruları yanıtlayan Maguire, bu sırada süper kahraman rolleriyle ilgili bir açıklama yapmış bulundu. Maguire, yeni bir role açık olduğunu belirtti.

    Sam Raimi yönetmenliğindeki 2002 yapımı Örümcek Adam, 2004'te izleyicileriyle buluşan Örümcek Adam 2 ve son olarak 2007'de aynı rolde izlediğimiz Örümcek Adam 3 ile çizgi roman uyarlaması serisinin başrolünde bulunan Tobey Maguire'dan açıklama geldi. Geçtiğimiz günlerde oyuncunun kurucusu olduğu Material Pictures'ın tanıtımı yapılırken, Maguire ile de röportaj yapıldı. The Hollywood Reporter mikrofonlarına konuşan başarılı oyuncu, yeni bir süper kahraman rolüne açık olduğunu belirtti. Sözlerine şu şekilde devam etti: "Bunu yapar mıyım ya da yapmaz mıyım diye hiç düşünmedim. Bir kalıba uygun olan ya da olmayan ama çağrıldığımı hissettiğim şey her ne olursa onu yapabilirim." Ayrıca Maguire, Spiderman'i canlandıran diğer aktörler olan Andrew Garfield ve Tom Holland hakkında da yorum yaptı: "Gördüklerimi takdir ettim. İki aktörü de çok sevdim. Bence ikisi de çok yetenekliler." 

    Bilindiği üzere Tobey Maguire bir süredir oyunculuğa ara vermiş bulunuyor. Ancak oyuncu, prodüksiyon şirketi aracılığıyla The Violent Heart, Rupert Sanders yönetmenliğindeki Rub & Tug ve Bruce Willis başrollü olacak olan Die Hard devam halkası McClane filmlerinin yapımcılığını üstlenmiş durumda bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top