Hesabım
    Robert Pattinson'a, Christopher Nolan Sınırlaması

    Robert Pattinson'dan yeni Christopher Nolan filmi ile ilgili açıklama geldi.

    Christopher Nolan'ın hakkında hiçbir detay açıklanmayan yeni filmi hakkında gelişmeler gerçekleşti. Robert Pattinson'ın oyuncu kadrosunda yer alacağı filmin detaylarının sır gibi saklandığı biliniyordu. Bu konu hakkında Pattinson'dan açıklama geldi.

    Geçtiğimiz haftalarda usta yönetmen Christopher Nolan'ın yeni film projesi olduğu resmi olarak duyurulmuştu. Filmin başrollerine ise BlackKklansman'ın yıldızı Andre Holland; Guardians of The Galaxy'nin başarılı isimlerden Elizabeth Debicki ve Soygun, High LifeThe King gibi filmlerden tanıdığımız Robert Pattinson getirilmişti. Ancak filmin türü, hikayesi gibi konulardan hiçbiri hakkında bir detay verilmemişti. Söylenenlere göre filmin ayrıntıları o kadar iyi saklanıyor ki, filmin oyuncularına bile kısıtlı bilgi sunuluyor. Robert Pattinson'ın yaptığı açıklamalar arasında kendisinin de dahil olmak üzere oyuncuların elinde senaryo bulunmadığı belirtildi. Pattinson konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Senaryoyu okumam için bir odaya kilitlendim. Senaryo bende değil. Zaman geçtikçe büyük yapımlar konusunda daha dikkatli olmaya başladım. Ama Christopher Nolan ile ilgili farklı bir şey var. Şimdilerde Nolan, hem kişisel ve bağımsız bir olan hem de büyük ölçekli olan bir filmi yapabilecek tek yönetmen. Senaryoyu okudum ve tamamen gerçek dışı."

    Nolan'ın adı henüz açıklanmayan yeni film projesinin tıpkı çoğu filminde olduğu gibi 'büyük, yenilikçi ve blockbuster' niteliklerinde olacağı söylenenler arasında yer alıyor. Filmi bünyesinde barındıracak olan Warner Bros ise bu projenin büyük bütçeli ve olay yaratıcı nitelikte olması açısından 'event film' olduğunu söylüyor. Yapımcılığını ise Christopher Nolan'ın yanı sıra eşi Emma Thomas üstlenecek.  Filmin yurt dışı ve Türkiye vizyon tarihi ise belli olmuş bulunuyor. Söylenenlere göre IMAX gösterimlerinin yapılması planan film, 17 Temmuz 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    Oscar adaylıkları bulunan usta yönetmen Christopher Nolan'ın bir önceki filmi Dunkirk, En İyi Kurgu, En İyi Ses Kurgusu ve En İyi Ses Miksajı kategorilerinde Oscar ödülüne sahip olmuştu. Ayrıca film, dünya çapında 526 milyon dolarlık gelir elde etmişti. Ayrıca Inception filmi, dört kategoride Oscar'ın sahibi olmuş ve dünya çapında 828 milyon dolar gişeye ulaşmıştı...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top