Hesabım
    Bong- Joon Ho'nun Yeni Filmi "Parasite"tan Fragman!

    Güney Kore filmi "Parasite"tan fragman yayınlandı.

    Güney Kore yapımı Parasite'ın ilk fragmanı yayınlandı. Bong-Joon Ho'nun yönetmen koltuğuna geçtiği film, yılın en fazla merakla beklenen filmleri arasında yer alıyor. Drama türündeki filmin Cannes Film Festivali'nde dünya prömiyerinin yapılması bekleniyor.

    Gizemli bir dram filmi olması beklenen Parasite'tan ilk fragman sinemaseverlerle paylaşıldı. Ancak şimdilik filmin İngilizce ya da Türkçe altyazılı fragmanı bulunmuyor. Filmin yönetmen koltuğuna Okja, Snowpiercer, Cinayet Günlüğü, The Host gibi filmlerin başarılı yönetmeni Bong-Joon Ho otururken, Parasite'ın oyuncu kadrosunda  Song Kang-HoSun-kyun LeeWoo-sik ChoiHye Jin Jang gibi isimler bulunuyor. Dram türündeki Parasite'ın hikayesi ise birbirinden kişilik olarak tamamen farklı olan iki aileyi konu ediniyor. Ailelerden Ki-taek ailesin tamamen işsiz olup geçimlerini parklarla ilgilenerek geçirmektedirler. Ancak bir gün hiç beklenmedik bir olaya karışmalarının ardından hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

    Dram türündeki Güney Kore filmi Parasite'ın Mayıs ayı içerisinde Cannes Film Festivali'nde galasını yapması beklenirken, Kore'de 15 Haziran 2019 tarihinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor. Ülkemizdeki izleyicileriyle ise bululup buluşmayacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top