Hesabım
    Karen Gillan "Avengers: Endgame" Spoiler'ı Vermiş Olabilir!

    Avengers: Endgame'den spoiler gelmiş olabilir.

    Guardians of The Galaxy film serisinin yıldız oyuncusu Karen GillanAvengers: Endgame spoiler'ı verdi. Bilinçli olarak vermediği bu spoiler'ın ardından fazla ileri gittiğini düşünen oyuncu sözlerini yarıda kesme kararı alarak söyleşiye farklı bir şekilde devam etti.

    Eski Avengers ekibini son kez bir araya getirecek olan Avengers: Endgame filmi için California'da düzenlenen basın toplantısına yönetmenler Joe Russo ve Anthony Russo, oyuncular Chris Evans ve Robert Downey Jr. ile birlikte katılan Karen Gillan, ağzından söylememesi gereken şeyleri kaçırdı. Başarılı oyuncu Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresine geçiş filmi olan Avengers: Endgame hakkında şu sözleri sarf etti: "Thanos babası olduğu için Gamora'nın aile sorunları nedeniyle acı çektiğini söylemekte bir sakınca olmayabilir. Kimin sorunu olmaz ki? Onun bu istismar olayının kaynağıyla yüzleşmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Gamora nasıl intikam almak istediği konusunda konuştuğunu biliyoruz. Gamora'yı bunu denerken görmek isterim." Sözlerinde fazla ileri gittiğini fark eden Gillan, şöyle devam etti: "Yapıp yapmayacağını bilmiyorum. Belki de bunu yapmaz. Çok fazla şey vermiş olabileceğim için endişeliyim. Burada duracağım."

    Guardians of The Galaxy filmi ile ilk kez karşımıza çıkan Karen Gillen'ın Nebula karakteri, Avengers: Infinity War sırasında Thanos'un Sonsuz Eldiveni aracılığıyla küle dönüştüremediği kahramanlar arasında yer alıyordu. Bu nedenle Avengers: Endgame filminde de aktif olarak rol alacağı bilinenler arasında bulunuyor. Ayrıca Gillan'ın söz ettiği ve Zoe Saldana tarafından canlandırılan Gamora karakteri, üvey babası Thanos tarafından öldürülmüş olarak gösterilmişti. Bu durumda Gamora'nın ölmediği ve geri dönebileceğinin ipuçları verilmiş olundu. Karen Gillan'ın yanlışlıkla spoiler vermesinin yanı sıra heyecanı nedeniyle Tom Holland'ın bilinçli olarak hayranlarıyla spoiler paylaştığı biliniyordu. Bu nedenle Joe ve Anthony Russo'nun yaptığı bir açıklamanın ardından Tom Holland'a Avengers: Endgame senaryosunun verilmediği ortaya çıktı. Yönetmen koltuğunda oturan isimler, Holland'a yalnızca okuması gereken repliklerin verildiğini ifade etti. Ayrıca oyuncu, bu replikleri kime sarf ettiğini bile bilmiyordu. Böylelikle sıkı bir önlem alınmış olundu.

    Dünya çapında merakla beklenen Avengers: Endgame filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 26 Nisan tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top