Hesabım
    “Rocketman” Prömiyerini Cannes Film Festivali’nde Gerçekleştirecek!

    Elton John biyografisi “Rocketman” prömiyeri için Fransa’ya gidiyor.

    Bu sene 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 72. Cannes Film Festivali’nin seçkisinden haberler gelmeye devam ediyor. “Kingsman” serisiyle tanınan genç yıldız Taron Egerton’ın ikonik müzisyen Elton John’a hayat verdiği biyografik drama filmi “Rocketman”in prömiyerini bu seneki Cannes Film Festivali’nde gerçekleştireceği öğrenildi.

    Son olarak 2015 yapımı “Kartal Eddie” filmiyle karşımıza çıkan Dexter Fletcher’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda “Jurassic World” serisiyle çıkış yakalayan Bryce Dallas Howard, “Game of Thrones”un Robb Stark'ı Richard Madden, BAFTA ödüllü Jamie BellSteven Mackintosh ve Gemma Jones gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosuna ise 2000 yapımı “Billy Elliot”ın Oscar adayı senaristi Lee Hall imza atıyor.

    “Rocketman”, müzik sektörünün en önemli isimlerinden olan ve ölümsüz parçalara imza atan Elton John'un Royal Müzik Akademisi'nden bir dahi olarak çıkıp süperstarlık basamaklarını tırmanmasını ve söz yazarı Bernie Taupin ile olan işbirliği sürecini konu alıyor. Tam anlamıyla bir biyografi olmayan film kurguya da yer bırakıyor. Film, Elton John'u şekillendiren yıllara ek olarak, ünlü müzisyenin şöhret kazanması ile başlayan süreçte John’un şöhretin getirileriyle ve bağımlılıkla mücadelesini de kapsıyor.

    “Rocketman” ülkemizde 7 Haziran tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top