Hesabım
    Clancy Brown “Promising Young Woman” Kadrosunda!

    Carey Mulligan’lı “Promising Young Woman” kadrosunu genişletiyor.

    Aşk Dersi”, “Sürücü” ve “Muhteşem Gatsby” gibi filmlerle tanınan Oscar adayı başarılı aktris Carey Mulligan’ın başrolünü üstlendiği suç ve gerilim filmi “Promising Young Woman” oyuncu kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. Son yıllarda “Pes Etme”, “Thor: Ragnarok” ve “The Ballad of Buster Scruggs” gibi önemli filmlerde izlediğimiz Clancy Brown filmin kadrosuna dahil oldu.

    Filmin oyuncu kadrosunda Bo BurnhamAlison BrieConnie BrittonAdam BrodyJennifer CoolidgeLaverne CoxMax GreenfieldChristopher Mintz-PlasseSam Richardson, Angela Zhou ve Molly Shannon gibi isimler yer alıyor. Çekimleri son sürat devam eden filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise ilk uzun metrajına imza atan Emerald Fennell üstleniyor. Merakla beklenen filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor.

    “Promising Young Woman”, gelecek vadettiği konusunda herkesin hemfikir olduğu ancak acıklı bir olay sonucu geleceği mahvolan Cassie’ye (Carey Mulligan) odaklanıyor. Tıp fakültesini bırakmak zorunda kalan genç kadın, endişeli ebeveynleriyle birlikte yaşamakta ve bir kahve dükkanında çalışmaktadır. Dışarıdan hayatı durma noktasına gelmiş gibi görünen Cassie ise ikili bir hayat yaşamakta ve geceleri yolunun kesiştiği erkeklerden intikam almaktadır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top