Hesabım
    Michael Gambon ve Aidan Gillen “James & Lucia”da Buluşuyor!

    Drama filmi “James & Lucia” oyuncu kadrosunu şekillendirmeye başladı.

    Game of Thrones”un Littlefinger’ı olarak tanıdığımız İrlandalı başarılı aktör Aidan Gillen’ın başrolünü üstlendiği drama filmi “James & Lucia” oyuncu kadrosuna önemli bir ismi kattı. “Harry Potter” serisinin Dumbledore’u olarak hafızalara kazınan Altın Küre ve iki Emmy adayı usta aktör Michael Gambon filmin kadrosuna dahil oldu.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “James & Lucia”, bir yandan kızı Lucia’yı, bir yandan da körlüğe yaklaşan görüşünü kurtarmaya çalışan İrlandalı usta yazar James Joyce’un son yıllarına odaklanıyor. Filmde Aidan Gillen yazarın kendisine hayat verirken, kadroya yeni katılan Michael Gambon yazarı birçok kez ameliyat eden Profesör Alfred Vogt’u canlandırıyor.

    Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Elisabeth Moss ve David Tennant’lı biyografik drama filmi “Mad to Be Normal” ile tanınan Robert Mullan üstleniyor. İrlanda, Belçika ve ABD ortak yapımı filmin yapımcı kadrosunda yönetmen Mullan, Michael GarlandMorris Ruskin ve Mark Andrews yer alıyor. Çekimlerine Kasım ayında Brüksel ve Dublin şehirlerinde başlanması beklenen filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top