Hesabım
    Christopher Nolan'ın Yeni Filmi Üç Film Süresinde Olacak

    Christopher Nolan'ın yeni filmi hakkında ilginç bir detay paylaşıldı.

    Christopher Nolan'ın henü adı belli olmayan yeni projesi hakkında yeni bir detay paylaşıldı. Filmin başrolünde yer alacak isimlerden Robert Pattinson ile High Life filmi için yapılan röportaj sırasında Pattinson, Nolan'ın yeni projesi hakkında sorulan sorulara da yanıt vermeyi ihmal etmedi.

    Inception, Batman serisi, Memento, Dunkirk, Following gibi filmleriyle başarısına başarı katan usta yönetmen Christopher Nolan'ın yeni projesi hakkında yeni bir bilgiye ulaşıldı. AZ Central'ın bilim kurgu türündeki High Life filmi için Robert Pattinson yaptığı röportajda, başarılı oyuncu Christopher'ın yeni filmi hakkında konuştu. Söylediklerine göre, film üç film uzunluğunda olabilir. Pattinson sözlerini şu şekilde tamamladı: "Bir aktör olarak kontrollü olabildiğimiz tek konu bir filmde oynamak ya da oynamamaktır. Önemli yönetmenlerle çalışmak yaptığınız seçimlerde sizi daha fazla güvende hissettirir. Tıpkı High Life'tan sonra Christopher Nolan ile büyük bir film yapacak olmam gibi. Yıllardır gördüğüm en çılgınca şey bu film. Bu film üç film uzunluğunda."

    Robert Pattinson'ın sözlerinde bir ima olup olmadığı bilinmiyor. Ancak sözleri gerçeklere dayanıyorsa, Christopher Nolan'ın yeni projesi kimsenin tahmin edemeyeceği düzeyde bir film olarak karşımıza çıkacak. Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda filmin başrollerine BlackKklansman'ın yıldızı Andre Holland;Guardians of The Galaxy'nin başarılı isimlerden Elizabeth Debicki ve SoygunHigh LifeThe King gibi filmlerden tanıdığımız Robert Pattinson getirilmişti. Ancak film hakkında başka bir detay paylaşılmadı. Konusu, türü ve adı başta olmak üzere hakkında hiçbir şey öğrenemediğimiz film hakkında geçtiğimiz günlerde Robert Pattinson yeniden konuşmuştu. Pattinson'ın söylediklerine göre her ayrıntı o kadar dikkatle saklanıyordu ki, oyuncuya senaryo okutulurken dahi çok dikkatli davranılmıştı. Pattinson bir odaya kilitlenmiş, senaryo okutulmuş, ardından senaryo yeniden elinden alınmıştı. Hakkında 'Büyük, yenilikçi ve blockbuster' niteliklerinde olacağı söylentileri dolaşan filmin bir 'event film' olacağı söyleniyor.

    Filmin yurt dışı ve Türkiye vizyon tarihi belli oldu. IMAX sinemalarında da gösterime sokulacak olan film, 17 Temmuz 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top