Hesabım
    Dwayne Johnson'dan "Black Adam" Açıklaması Geldi

    Black Adam hakkında detaylar paylaşıldı.

    DC'nin yeni süper kahraman filmi Shazam!'ın vizyona girmesinin ardından gözler spin-off filmine çevrilmeye başlandı. Dwayne Johnson'ın başrolünde yer alacağı bir Shazam! spin-off filminin çekileceği daha önce duyurulmuştu. Ancak projenin ne zaman hayata geçirileceği bilinmiyordu. Johnson bu konu hakkında bilgi paylaştı.

    Shazam! filminin başarılı bir şekilde vizyondaki yerini almasının ardından gözler, Shazam'ın düşmanlarından biri olan Black Adam spin-off filmine çevrildi. DC evreninin süper kötü adamlarından biri olan Black Adam filminin çekimlerine, Dwayne Johnson'ın yaptığı açıklamaya göre gelecek yıl başlanması planlananlar arasında yer alıyor. Aynı zamanda Shazam filminin idari yapımcısı olan Dwayne Johnson, açıklamasını sosyal medya üzerinden yaptı. Black Adam karakteri hakkında bilgi veren Johnson, film hayata geçirildiğinde Zachary Levi'nin ikizi olmuş olacak. C.C. Beck ve Otto Binder'ın yaratıcısı olduğu DC çizgi romanlarına göre Black Adam, Shazam'ın şeytani ikizidir. Ancak ilerleyen zamanlarda Black Adam kötü olmayı bir nevi bırakarak, geçmişte işlediği suçları affettirmek amacıyla anti-kahramana dönüşür. Dwayne Johnson, Shazam film projesi geliştirme aşamasındayken filmde yer almak istediğini açıklamıştı. Ancak alınan karara göre iki ayrı filmin yapılması daha uygun görülmüştü.

    Çizgi romanlarda geçenlere göre, Black Adam Antik Mısır dönemlerinde ortaya çıkar. Firavun II. Ramses döneminde Shazam yüksek rahip olur. Shazam kendini geliştirdikçe güçlerini miras olarak bırakması gereken birine ihtiyaç duymaya başlar. Ramses'in oğlu olarak bilinen Teth-Adam da Shazam'ın bu konuda ilgisini çeken ilk isimlerden biri olacaktır. Teth-Adam, Shazam adını söylediği zaman altı Mısır Tanrısı tarafından kutsanacaktır... Black Adam'ın günümüzdeki hikayesinden ilham alacak olan filmin senaryosuna Rampage: Büyük Yıkım, Due Date, Made of Honor, Undateable gibi yapımların senaryolarını kaleme alan Adam Sztykiel imza atacak.

    Çekimlerine 2020 yılında başlanacak olan Black Adam filminin izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top