Hesabım
    John Boyega’lı “Naked Singularity”ye Olivia Cooke Dahil Oldu!

    John Boyega ve Olivia Cooke aynı filmde buluşmaya hazırlanıyor.

    Star Wars: Güç Uyanıyor”, “Detroit” ve “Pasifik Savaşı: İsyan” gibi filmlerle tanınan yükselen yıldız John Boyega’nın başrolünü üstlendiği soygun filmi “Naked Singularity” kadın başrolünü buldu. “Ben, Earl ve Ölen Kız”, “Thoroughbreds” ve “Başlat Ready Player One” gibi filmlerde boy gösteren genç aktris Olivia Cooke filmin kadrosuna dahil oldu.

    Amerikalı yazar Sergio De La Pava’nın aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan film, Casi adında New York’ta çalışan başarılı bir kamu avukatına odaklanıyor. Avukat kariyerinde ilk kez bir dava kaybettiğinde işlerinin yükü altında gerilmeye ve her şeyi sorgulamaya başlar. Tüm bunların üstüne bir de uzaklaştırma alan avukat, müvekkillerinden birinden 75 milyon dolar çalmaya karar verir. Amerikan ceza adaleti sistemini sorgulayan roman ilk olarak 2008 yılında yazarın kendisi tarafından yayınlandı. 2012’de tekrar yayınlanan roman, En İyi İlk Kurmaca Roman dalında PEN Ödülü’ne layık görüldü.

    Filmin yönetmenliğini 2017'nin en iyi korku filmlerinden “O”nun senaryosuna imza atan Chase Palmer üstleniyor. Senaryoda ise yönetmen Palmer ile birlikte “Boardwalk Empire”, “Tyrant” ve “Narcos” gibi dizilerde senaristlik yapmış olan David Matthews’un imzası bulunuyor. Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top