Hesabım
    Russo Kardeşler, Captain Marvel'ın Fiziksel Değişimini Açıklıyor

    Russo Kardeşler, Captain Marvel'ın neden Avengers: Endgame'de farklı göründüğünü açıkladı.

    Avengers: Endgame'in yönetmenleri Russo Kardeşler, Captain Marvel'ın neden Avengers'ta farklı göründüğünü açıkladı. Bir röportajları sırasında konuşan başarılı yönetmenler Anthony ve Joe Russo, Brie Larson'ın rol aldığı iki Marvel filminde farklı görünmesi üzerine sorulan sorulara yanıt verdi.

    Captain Marvel filmiyle Marvel Sinematik Evreni'nin ilk kadın süper kahraman filminde başrole hayat veren Brie Larson'ın Captain Marvel filminde ve Avengers: Endgame fragmanlarında farklı görünmesi akılları karıştırdı. Russo Kardeşler ise bu konuya bir açıklık getirdi. Joe Russo açıklamasında şu sözlere yer verdi: "Tüm aktörlere kendileriyle ilgili söz sahibi olma hakkı verdik. Scarlett Johansson'ın her farklı filmde yaptırdığı saç stili kendisine aitti. Bu film, Brie Larson'ın karakteri canlandırdığı ilk Avengers filmiydi. Avengers: Endgame'de Captain Marvel'dan önce rol aldı ve bence Brie, o zamanlar karakterin nasıl olması gerektiğini deneyimliyordu. Ekibin yaptığı saç ve makyaj da tamamen onun seçimlerinden oluşuyordu. Ve bence özellikle de kendi filminde rol alırken karakteri anlama konusunda daha derin bir bakış açısı kazanmasına neden oldu. Kendi filminde farklı kararlar vermeye başladı ve bir sanatçı olarak yapmak istediği seçimleri yapma hakkına sahip oldu."

    Marvel Sinematik Evreni'nin bir evresini sonlandırıp yeni bir evreye geçiş yapmasına neden olacak olan Avengers: Endgame, ilk Avengers kahramanlarını son kez bir araya getirmek için hazırlanıyor. Avengers: Infinity War filminin ardından filmin kötü kahramanı Thanos, Sonsuzluk Eldiveni sayesinde kahramanlarımızın büyük çoğunluğunu küle dönüştürmüştü. Avengers: Endgame filminde Captain Marvel'ın devreye girmesinin ardından ekip için yeni bir umudun doğacağı söylentiler arasında yer alıyor. Marvel Sinematik Evreni’nin neredeyse tüm kahramanlarına yer veren filmin oyuncu kadrosunda Chris HemsworthElizabeth OlsenTessa ThompsonScarlett JohanssonTom HollandChris PrattBenedict CumberbatchMark RuffaloZoe SaldanaPom KlementieffRobert Downey Jr.Don CheadleJeremy RennerJosh BrolinChris EvansCobie SmuldersPaul RuddSebastian StanDave BautistaChadwick Boseman ve Danai Gurira yer alıyor.

    Avengers: Endgame filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 25 Nisan tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top