Hesabım
    "Grease"in Geçmişine "Summer Loving" İle Gidilecek!

    Grease'den öncesini konu edinecek olan bir film geliştiriliyor.

    John Travolta ve Olivia Newton-John'un başrolünde yer aldığı Grease müzikal filminin evrenine ait olacak olan bir filmin geliştirildiği resmi olarak duyuruldu. Adı Summer Loving olması planlanan bu filmin senaryosu, başarılı senarist John August'a emanet edildi.

    1978 yılında izleyicileriyle buluşan ve efsaneleşen kült müzikal film Grease'in öncülü niteliğinde olacak bir film geliştiriliyor. Senaryosunda Aladdin, Scary Stories to Tell In The Dark, Charlie and The Chocolate Factory, Big Fish, Corpse Bride, Dark Shadows, FrankenweenieThe Nines gibi filmlerin senaryosunu kaleme alan John August'un imzasının olacak olmasının yanı sıra, film hakkında başka detaylar da paylaşıldı. Bu detaylardan biri de filmin adının "Summer Loving" olması oldu. Paramount Pictures bünyesinde geliştirilecek olan film, Grease'den öncesini konu edinecek. Grease filminde birbirinden tamamen farklı olan Danny ve Sandy'nin aşk hikayelerini izlemiştik. Şimdi ise Summer Loving ile daha da geçmişe döneceğimiz belirtiliyor. Danny ve Sandy bilindiği üzere yaz aylarında büyük bir aşk yaşamıştır. Yazın bitmesinin ardından aşkları da bitmiştir. Danny, okuldaki ilk gününde önceden de mensubu olduğu bir deri ceketli çetenin başına döner. Artık sürekli olarak yazın geçirdiği güzel günlerinden bahsetmektedir. Ancak bilmediği bir şey vardır. Bu da Sandy'nin aynı gruba kaydolmuş olmasıdır. İşin kötüsü ikili birbirine düşman iki grubun mensubudurlar. Summer Loving ile yaz aylarına tekrar döneceğimiz ve Danny ile Sandy arasındaki aşkı göreceğimiz söylenenler arasında yer alıyor.

    Bilindiği üzere Grease müzikalinin şarkıları ve dansları günümüz popüler kültüründe de yer edinmiş ve nesilden nesile ulaşmayı başarmıştı. Grease filminin devam filmleri çekilmiş, ancak başarıya ulaşamamıştı. Son olarak müzikalin 2016 yılında televizyonda gösterilen bir canlı versiyonuna tanık olmuştuk. Vanessa Hudgens'ın dahil olduğu bu versiyon Emmy Ödülleri'ne beş dalda ödüle layık görülerek damgasını vurmuştu.

    Başarılı senarist John August'un yazacağı senaryo sayesinde hayata geçirilecek olan yeni Grease filmi Summer Loving'in oyuncu kadrosunda kimlerin olacağı ya da yönetmen koltuğunda kimin oturacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top