Hesabım
    Kevin Feige, James Gunn Hakkında İlk Kez Konuştu

    Marvel'ın başındaki isim olan Kevin Feige'den Guardians of The Galaxy açıklaması geldi.

    Geçtiğimiz yıl içerisinde Guardians of The Galaxy Vol.3'nin yönetmenliğinden çıkarılan ve yakın bir zamanda işe yeniden alınan James Gunn hakkında Kevin Feige'den açıklama geldi. Marvel'ın başındaki isim olan Kevin Feige, Gunn'ın yönetmenlik konumuna geri getirilmesinin ardından ilk kez açıklama yapmış oldu.

    Başarılı yönetmen James Gunn, yıllar önce yaptığı bir sosyal medya paylaşımının ortaya çıkması üzerine Guardians of The Galaxy yönetmenliğinden kovulmuştu. Bunun ardından DC'nin anti-kahramanlarını konu edinen The Suicide Squad'ın senarist ve yönetmenliğine getirilen Gunn, çok geçmeden Disney tarafından yeniden işe alınmıştı. Şimdi ise Marvel'ın başındaki isim olan Kevin Feige tarafından konu ile ilgili ilk yorum geldi. Feige, "Guardians of The Galaxy'nin ne zaman gösterime gireceğini kesin olarak söyleyemem. Ancak filmin orijinal tarihin ileriye alındığını söyleyebilirim. Ama neyse ki Gunn geri döndü ve kelimenin tam anlamıyla her şey yolunda gidiyor." sözlerini sarf ederek James Gunn'ın Guardians of The Galaxy Vol.3 yönetmenliğine dönüşünden memnun olduğunu belirtti.

    Bilindiği kadarıyla filmin prodüksiyon tarihi ertelenmiş olsa da James Gunn'ın yetişebilmek için Guardians of The Galaxy Vol.3 senaryosu üzerindeki çalışmalarını hızlandırdığı söylenilenler arasında yer alıyor. Gunn, geçtiğimiz aylarda yeniden işe alınmasının ardından Disney'e ve Guardians of The Galaxy hayranlarına teşekkürlerini iletmişti. Ayrıca filmin oyuncularının da yönetmene destek oldukları biliniyor. Özellikle Dave Bautista yaptığı açıklamaya göre, eğer Gunn'ı işe tekrar almasalardı kendini kovdurmayı planladığını açıklamıştı. Gunn'ın işe geri alınmasının ardından Karen Gillan ve Pom Klementieff'ten gelen tebrik mesajlarının sosyal medya üzerinden paylaşıldığı da görülmüştü. Guardians of The Galaxy kahramanlarını kendi filmlerinde görebilmemiz için biraz daha beklememiz gerekse de Avengers: Endgame filmiyle birlikte bir kez daha onları bir arada göreceğimiz biliniyor. Guardians of The Galaxy Vol.3 filminde yer alacak oyuncular henüz bilinmese de diğer filmlerin yıldızları arasında Chris Pratt, Zoe SaldanaSean GunnBradley CooperVin DieselMichael Rooker ve Dave Bautista gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top