Hesabım
    Frank Grillo’lu “Boss Level”ın Müzikleri Clinton Shorter’a Emanet!

    Aksiyon ve bilim kurgu filmi “Boss Level” bestecisini buldu.

    Gri Kurt”, “Kaptan Amerika: Kış Askeri” ve “Arınma Gecesi: Anarşi” gibi filmlerle tanınan başarılı aktör Frank Grillo’nun başrolünü üstlendiği aksiyon ve bilim kurgu filmi “Boss Level” bestecisine karar verdi. Filmin müziklerini “Yasak Bölge 9”, “Son Vurgun” ve “Zorlu İkili” gibi filmlerin müziklerine imza atan Kanadalı besteci Clinton Shorter besteleyecek.

    Filmin bol yıldızlı oyuncu kadrosunda iki Oscar ödüllü başarılı aktör ve yönetmen Mel Gibson, iki Oscar adaylığı bulunan Naomi Watts, 2017 yapımı “Mumya”da izlediğimiz Annabelle Wallis, “Felekten Bir Gece” serisiyle tanınan Ken Jeong, geçen sene “Overlord Operasyonu”nda boy gösteren Mathilde Ollivier, BAFTA adayı Michelle Yeoh ve Selina Lo gibi isimler yer alıyor. Bu yılın sonlarına doğru vizyona girmesi beklenen filmin yönetmun koltuğunda ise Joe Carnahan oturuyor.

    “Boss Level”, öldüğü günü, hiç bitmeyen bir zaman döngüsünde tekrar tekrar yaşamaya başlayan emekli özel kuvvetler subayı Roy Pulver'ı (Frank Grillo) temel alıyor. Roy ölümünden kimin sorumlu olduğunu anlayabilmek ve döngüye bir son verebilmek için aynı günü defalarca tekrar yaşarken, diş hijyenisti Alice (Annabelle Wallis) de sıklıkla yinelenen günün bir parçası oluyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top