Hesabım
    MGM Filmleri, Russo Kardeşler Tarafından Yeniden Çekiliyor!

    Joe ve Anthony Russo'nun yeni projeleri belli oldu.

    Avengers filmlerinin yönetmen koltuğundaki başarılı isimler Joe Russo ve Anthony Russo'nun yeni projesi duyuruldu. Henüz hakkında resmi bir açıklama bulunmayan söylentilere göre Russo Kardeşler, bir korku filmini yeniden çekmek için hazırlanıyor. Bu film ise Poltergeist oluyor.

    Metro-Goldwyn Mayer Stüdyoları'nın filmlerinin büyük bir bölümünü Russo Kardeşler'in geliştirmesini isteğini geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulmuştu. MGM Stüdyoları ile yapılan anlaşmaya göre klasikleşmiş MGM filmleri Russo Kardeşler tarafından yeniden çekilecek. Bu filmler arasında korku türündeki Poltergeist filmi de oldu. Joe Russo'nun açıklamasına göre Russo Kardeşler, MGM ile anlaşma yapmış bulunuyor. Russo, şu sözlerle içinde bulundukları durumu ifade etti: "Bu anlaşma AGBO'nun temel ilkelerini yansıtıyor. Ajandamızda sanatçılara öncelik veriyoruz ve her filmde ortak olarak hizmet vermeye devam edeceğiz. Ayrıca AGBO için dünyanın en iyi arşivlerinden birine sahip olan MGM ile birlikte çalışmak büyük bir fırsat."

    Poltergeist filmini ilk kez 1982 yılında ve Steven Spielberg yönetmenliğinde izleme imkanı bulmuştuk bunun ardından ikinci uyarlama 2015 yılında American Poltergeist adı altında, üçüncü uyarlama ise Poltergeist adıyla ve Gil Kenan yönetmenliğinde izleyicileriyle buluşmuş, ancak eleştirmenler tarafından beğeni alamamıştı. Russo Kardeşler hayata geçirmek üzere MGM Stüdyoları ile anlaştığım filmler arasında Poltergeist'in yanı sıra Black Panther'in yıldız oyuncusu Michael B. Jordan'ın başrolüne geçmesi planlanan The Thomas Crown Affair, The Rats of Nimh, Hacienda gibi filmler yer alıyor. Ancak bu filmlerin ne zaman hayat geçirileceği henüz bilinenler arasında yer almıyor. Başarılı yönetmen kardeşler, Marvel'ın üçüncü evresini sonlandıracak olan Avengers: Endgame'in izleyicileriyle buluşması için gün saymaya devam ediyor. Ayrıca yönetmenler yeni nesil Spiderman olarak tanınan Tom Holland'ın başrolünde yer alacağı dram filmi Cherry için de hazırlıklarını sürdürüyorlar. Avengers: Endgame filmi ülkemizdeki izleyicileriyle 25 Nisan tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top