Hesabım
    Mighty Mouse Live-Action Animasyon Filminin Senaristleri Belli Oldu

    Mighty Mouse film projesinden yeni gelişmeler geldi.

    Süper kahraman olan bir fareyi konu edinen çizgi film Mighty Mouse, beyaz perdeye aktarılıyor. Film projesinin senaryosuna imza atacak olan isimler ise resmi olarak duyuruldu. Ayrıca film hakkında başka detaylar da paylaşıldı.

    İlk kez izleyicileriyle buluştuğunda 20th Century Fox bünyesinde bulunan ve süper kahraman fareyi odağına alacak olan film projesi hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Ardından ise filmin senaryosunu kaleme alacak olan isimler duyuruldu. Bu isimler The Meg, Red, White Out, Battleship gibi filmlerin senaryosunda imzası bulunan Jon Hoeber ve Erich Hoeber olarak belirlendi. Süper kahraman farenin maceralarının anlatıldığı Mighty Mouse, ilk olarak Superman çizgi romanları ve filmleriyle dalga geçmek amacıyla ortaya çıkmıştı. Paul Terry'nin Terrytoons çizgi filmleri adı altında yapımcılısı olduğu 1300'ün üzerinde çizgi filmden biri olan Mighty Mouse, 1915 ile 1955 yılları arasında popüler bir hale gelmişti. İlk kez 1942 yılında minik izleyicileriyle buluşan Mighty Mouse, Super Mouse adıyla 1961 yılına kadar yeni filmleriyle yayınlanmaya devam edildi. Ancak Paul Terry, yaratıcısı olduğu Super Mouse ile aynı isimde başka bir çizgi roman kahramanı olduğunu öğrendiğinde, karakterin adını Mighty Mouse olarak değiştirdi.

    Live-action ve animasyon türlerinin karıştırılmış bir hali olacak olan Mighty Mouse filmi, daha önce Paramount ve Nickelodeon ortaklığında hayata geçirilmeye çalışılmıştı. Ancak proje için hiçbir zaman harekete geçilemedi. Şimdi ise Paramount Pictures ikinci kez bir denemede bulunuyor. Mighty Mouse filminin senaristliğine getirilen Jon ve Erich Hoeber'in The Meg filmi de Paramount'un bünyesinde bulunuyordu. Paramount'ın The Meg ile yakalanan başarıyı beğenmesi üzerine senaristleri bu projeye için de işe aldığı düşünülüyor. Bilindiği üzere The Meg 130 milyon dolarlık bütçesine karşılık olarak 530 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top