Hesabım
    Mark Hamill, Star Wars Hikayesinin Tükenmiş Olabileceğini Söylüyor!

    Mark Hamill, Star Wars filmleri hakkında yorumlarını paylaştı.

    Star Wars Episode IX için bekleyiş sürerken, Star Wars filmlerinin efsanevi yıldız oyuncusu Mark Hamill'den yeni üçleme ve spin-off filmler hakkında bir yorum geldi. Bu yorum, bazı Star Wars filmlerinin başarısızlığının nedenini içeriyordu.

    The Hollywood Reporter'ın sorularını yanıtlayan Star Wars'un Luke Skywalker'ı Mark Hamill, yeni filmlerin neden başarısız olduğu üzerinde yorumlarda bulundu. Ancak bu yorumların, serinin merakla beklenen son filmi Star Wars Episode IX'ı kapsamadığını belirtti. Başarılı oyuncu Mark Hamill, şu sözleri sarf etti: "Onlara işlerini nasıl yürüteceklerini söylemeyeceğim. Ama ortada bir Star Wars tükenmişliği mi var? Evet, bence var. Bunu bizzat kendim deneyimledim. Ama onlar hiç benim fikirlerimi dinlemediler." Bu sözlerin özellikle Solo: A Star Wars Story için geçerli olduğu söylentiler arasında yer alıyor. Star Wars: The Last Jedi filminden sonra izleyicileriyle buluşan Solo: A Star Wars Story filmi bilindiği üzere, para kaybettiren ilk Star Wars filmi olma ünvanına sahipti. Çok yüksek bütçelerle çekilen filmin yalnızca prodüksiyon bütçesi 250 milyon doları aşıyordu. Ancak dünya çapında yalnızca 329 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Star Wars: The Force Awakens filminden itibaren George Lucas'ın kurucusu olduğu Lucas Film şirketi, yılda bir film çekmek için anlaşma yapmıştı. Ancak bilindiği üzere Star Wars Episode IX'ın bir önceki film olan Solo: A Star Wars Story ile arasında 19 ay bulunuyor.

    Tahmin edildiği üzere Star Wars Episode IX hakkında 11-16 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan Star Wars Celebration etkinliğinde bir bilgiye ulaşılması bekleniliyor. Beklenilenler arasında fragman, teaser ya da poster yayınlanması bulunuyor. Ancak uzun süredir süren bu bekleyişin ardından, 11-16 Nisan tarihleri arasında yayınlanabilecek materyaller konusunda da bir kesinlik bulunmuyor. Star Wars Episode IX'ın oyuncu kadrosunda, önceki filmlerde olduğu gibi Daisy Ridley, Adam DriverJohn Boyega, Oscar Isaac Kelly Marie Tran ve Domhnal Gleeson yer almaya devam edecek. Filmin kadrosuna yeni katılan Keri RusselDominic MonaghanNaomi Ackie'nin yanı sıra serinin ilk üçlemesinde Lando karakterini canlandıran Billy Dee Williams da filmde sürpriz bir şekilde yer alacak.

    Filmin izleyicileriyle 20 Aralık 2019 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top