Hesabım
    “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2”den Uzun Fragman Geldi!

    “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2” 5 Haziran’da sinemalarımıza konuk olacak.

    75 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 875 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek büyük bir başarıya imza atan 2016 yapımı animasyon filmi “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı”nın merakla beklenen devam halkası “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2”nin ilk uzun fragmanı görücüye çıktı.

    Filmin seslendirme kadrosunda Patton Oswalt, Eric Stonestreet, Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Dana Carvey, Albert Brooks, Hannibal Buress, Bobby Moynihan, Nick KrollPete Holmes ve Harrison Ford gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise “Çılgın Hırsız”, “Çılgın Hırsız 2” ve “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı” gibi animasyon filmlerine imza atan iki Oscar adayı Chris Renaud oturuyor.

    “Her gün işe giderken evde bıraktığınız evcil hayvanlarınız, siz eve dönene kadar geçen süreç içerisinde ne yapıyor?” önermesi ile yola çıkan “Evcil Hayranların Gizli Yaşamı”nın devam halkasında macera kaldığı yerden devam ediyor. Sevimli evcil hayvan dostlarımızın süper kahramanları taklit ettiği film, “Bu yaz muhteşem bir güç, muhteşem bir sevimlilik ile gelecek” sloganıyla yola çıkıyor. Neşeli bir kız olan Molly'nin biraz sevimli biraz psikozlu evcil hayvanı Snowball, Örümcek-Adam'ı örnek alıyorken, The Gidget kedileri taklit ediyor. Daisy ise gizli bir görev için Kaptan Snowball ile birlikte kahramanlığa soyunuyor.

    “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2” ülkemizde 5 Haziran tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top