Hesabım
    Tom Hardy’li Al Capone Biyografisi “Fonzo” Ne Zaman Vizyona Girecek?

    Biyografik suç filmi “Fonzo”dan sevindirici bir haber geldi.

    Kara Şövalye Yükseliyor”, “Mad Max: Fury Road” ve “Diriliş” gibi filmlerle tanınan ve son olarak geçen sene “Venom: Zehirli Öfke”de izlediğimiz Oscar adayı başarılı aktör Tom Hardy’nin ünlü mafya babası Al Capone’a hayat verdiği biyografik suç ve drama filmi “Fonzo”nun bu sene vizyona gireceği kesinleşti. Filmin yönetmeni Josh Trank attığı bir tweet’te filmin bu sene gösterime gireceğini teyit etti.

    Filmde başrol isme “Mad Men” dizisiyle Emmy’e aday gösterilen Linda Cardellini, “Çarpışma” filminin başrolü Matt Dillon, “Twin Peaks”in Altın Küre ödüllü yıldızı Kyle MacLachlan, “İskoçya Kraliçesi Mary”de izlediğimiz Jack LowdenKathrine NarducciNoel Fisher ve Gino Cafarelli gibi oyuncular eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise “Doğaüstü” ve “Fantastik Dörtlü” filmleriyle tanınan Josh Trank üstleniyor.

    “Fonzo”, Chicago şehrini yıllarca demir yumrukla yöneten içki kaçakçısı Al Capone’un hayatındaki önemli bir kısma odaklanıyor. Vergi kaçakçılığı sebebiyle yaklaşık 10 yıl hapis yattıktan sonra 47 yaşında serbest bırakılan gangster, bunamaya bağlı olarak akıl sağlığını yitirmeye başlar. Capone, geçmiş yaşamının şiddet dolu ve acımasız anılarıyla baş etmeye çalışır. Onun kadar acımasız bir suçlu için bile geçmişin yükü ağır olacaktır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Tom Hardy’li Al Capone Biyografisinden İlk Kare!
    • Tom Hardy Yeni Filmi İçin Tanınmaz Hale Geldi!
    • Tom Hardy'li "Fonzo"dan Al Capone Karesi!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top