Hesabım
    Paul Rudd'dan, Avengers: Endgame Teorisine Yanıt!

    En ilginç Avengers: Endgame teorilerinden birine Paul Rudd'tan yanıt geldi.

    Ant-man karakterine hayat veren Paul Rudd, hayranlar tarafından üretilen Avengers: Endgame teorilerinden birine yanıt verdi. Norton Graham Show'da konuşan Rudd, izleyicileri sözleriyle güldürmeyi başardı. Hayran teorisi, Ant-man'in evreni Thanos'un ellerinden kurtarma yöntemiyle ilgiliydi.

    Avengers ekibin son kez bir araya getirecek olan Avengers: Endgame filmiyle ilgili yüzleri güldüren bir teori ortaya atıldı. Bu teoriye göre boyutunu değiştirebilme yeteneğine sahip olan Ant-man, tüm evreni kurtaran kişi olabilir. Avengers: Infinity War filminde Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni'nin yol açtığı yıkımla evrendeki canlıların çoğunluğu küle dönüşmüştü. Ancak bunların arasında Ant-man yoktu. Çünkü teoriye göre yeni filmde Ant-man Thanos'un ölümünde büyük oynayacak. Bu teoride Ant-man öncelikle bir böcek boyutuna gelerek küçülecek. Ardından Thanos'un ağzından vücuduna girecek ve onun içindeyken bir dev boyutuna geçerek Thanos'u parçalayacaktır. Bu yaratıcı iddiaya Ant-man'i canlandıran başarılı oyuncu Paul Rudd mizahi bir karşılık verdi. Rudd, belirgin bir problem üzerinde yoğunlaşarak "Neden kulağından ya da burnundan girmiyorum?" sözlerini sarf etti. Ayrıca bunu neden Avengers: Infinity War'da akıl edemediğinden yakınarak "Bu soruyu kendime sormuştum. Tıpkı büyük bir parti düzenlenmiş ve ben davetli değilmişim gibi." ifadesinde bulundu.

    Ant-Man ve Rocket Raccoon sayesinde mizah dozunun yerinde verileceği müjdelenen Avengers: Endgame'in oyuncu kadrosunda Marvel Sinematik Evreni'nin bilindik isimlerinden Chris HemsworthElizabeth OlsenTessa ThompsonScarlett JohanssonTom HollandChris PrattBenedict CumberbatchMark RuffaloZoe SaldanaPom KlementieffRobert Downey Jr.Don CheadleJeremy RennerJosh BrolinChris EvansCobie SmuldersPaul RuddSebastian StanDave BautistaChadwick Boseman ve Danai Gurira'nın yer almasının yanı sıra filmin yönetmenliğini Marvel Sinematik Evreni’nin mimarlarından Joe Russo ve Anthony Russo üstleniyor. Doktor Strange, Gamora, Drax, Mantis, Örümcek-Adam, Black Panther, Bucky Barnes, Groot, Scarlet Witch, Vision, Star Lord, Maria Hill, Wasp ve Nick Fury gibi pek çok kahraman Avengers: Infinity War filminde küle dönüşmüştü. Şimdi ise Captain Marvel'ın da yardımlarıyla kahramanlarımızın kaderinin belirlenmesi beklenenler arasında yer alıyor.

    Avengers: Endgame filmi ülkemizdeki izleyicileriyle 25 Nisan tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top