Hesabım
    Julia Roberts'lı "Ben Is Back" Fragman ve Posteri İlk Kez Beyazperde'de!

    Dram filmi Ben Is Back'ten fragman ve afiş yayınlandı.

    Julia Roberts ve Lucas Hedges'ın başrolünü paylaştığı "Ben Is Back" filminin fragman ve posteri ilk kez Beyazperde.com'da!. Roberts ve Hedges'ın sergiledikleri performanslarıyla gündeme düşen Ben Is Back'in yönetmen koltuğuna Peter Hedges oturuyor.

    Dram türündeki “Ben Is Back” filminin konusu ise şöyle: Ben Burns (Lucas Hedges) adında çekici ancak sıkıntılı bir gence odaklanıyor. Ben, bir Noel arifesinde hiçbir şeyin farkında olmayan ailesinin yanına döner. Ben’in ihtiyatlı annesi Holly Burns (Julia Roberts) çok sevdiği oğlunu içtenlikle karşılar fakat yeni gerçekler su yüzüne çıktıkça çok geçmeden oğlunun tehlikede olduğunu öğrenir. Holly, hayatlarını sonsuza dek değiştirebilecek gelecek 24 saat içinde ailenin çöküşüne engel olmak için elinden geleni yapmak zorundadır. Dünya prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali'nde yapan ve oyunculuk performanslarıyla beğenileri üzerine toplayan "Ben Is Back"in yönetmenliğini ve senaristliğini About A Boy, Pieces of April, What's Eating Gilbert Grape, Dan In Real Life gibi yapımların senaryosunu kaleme alan ve yönetmen koltuğuna oturan başarılı isim Peter Hedges üstlenirken, filmin oyuncu kadrosunda Pretty Woman, Homecoming, Erin Brockovich, Aile SırlarıMy Best Friend's Wedding gibi yapımlardan tanıdığımız Oscar ödülüne layık görülen başarılı oyuncu Julia Roberts; Lady Bird, Manchester By The Sea, Three Billboards Outside Ebbing Missouri, Boy ErasedMid90's gibi yapımlarla yıldızı gittikçe daha fazla parlayan genç oyuncu Lucas Hedges; Kızıl Ekim, Space Cowboys, Dangerous MindsAmerican Crime Story, State of Affairs, Flashforwards gibi yapımlarda karşımıza çıkan Courtney B. Vance; Big Little Lies'da karşılaştığımız Kathryn Newton; Rachel Bay Jones gibi isimler yer alıyor.

    Ülkemizde "Eve Dönüş" adıyla vizyona girecek olan dram türündeki aile filmi "Ben Is Back", ülkemizdeki izleyicileriyle 26 Nisan tarihinde buluşmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top