Hesabım
    Bond 25'dan, Fleabag'in Yaratıcısına Teklif!

    Phoebe Waller-Bridge hakkında, Bond 25'a bir öneride bulunuldu.

    Amazon'un beğenilerek izlenen dizisi Fleabag'in yaratıcısı olan Phoebe Waller-Bridge'in Bond 25 ekibine katılması üzerine teklifte bulunulduğu iddia edildi. Bunun nedeni olarak ise Bond 25'ın senaryosunun canlandırılmak istenmesi olduğu belirtilenler arasında yer alıyor.

    Sevilen Amazon dizisi Fleabag'in hem yönetmen koltuğuna oturan, hem de başrolünü üstlenen başarılı isim Phoebe Waller-Bridge hakkında James Bond'un Daniel Craig'li son filmi Bond 25'a teklif sunulduğu ortaya çıktı. Yaptığı bu teklife göre Waller-Bridge, Bond 25'ın senaryo ekibine katılabilir. Bilindiği üzere Bond 25'ın senaryosu beğenilmediği için Scott Z. Burns ekibe alınmış ve kısıtlı zamanda senaryoyu yeniden elden geçirmesi istenmişti. Waller-Bridge'in senaryo ekibine katılmasını isteyen isim ise Daniel Craig oldu. Craig'in hedefi Waller-Bridge'in zekasını ve ilginçliğini Bond 25'a katmasını istemesi olarak belirtildi. Söylenilenlere göre Craig, Bond 25 senaryosunun cilalanmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyor. Ayrıca biraz mizah ve sıradışılığa ihtiyacı olduğunu düşündüğü de söylentiler arasında bulunuyor. Craig'in saydığı bu özelliklerin tamamının Fleabag'de bulunması nedeniyle de Phoebe Waller-Bridge'in Bond 25 için biçilmiş kaftan olabileceği dile getiriliyor. Craig ve Waller-Bridge'in tanışmasının ise Waller-Bridge'in Fleabag'in oyun versiyonu için New York'a gelmesi sayesinde gerçekleştiği biliniyor. Craig ve eşi başarılı oyuncu Rachel Weisz ile görüşme yapan Waller-Bridge'in, Craig tarafından yapım ekibine önerildiği bilinmesine karşın, bu teklifin kabul edilip edilmediği henüz bilinmiyor. Ancak Waller-Bridge'in senaryo üzerinde çalışmaya başladığı söyleniliyor.

    Tartışmalı bir şekilde ilerleyen ve henüz adı bilinmeyen Bond 25'ın oyuncu kadrosunda başrolde yer alan Daniel Craig'in yanı sıra Mavi En Sıcak Renktir, Aşkın Algoritması, Büyük Budapeşte Oteli, The Lobster, Alt Tarafı Dünyanın Sonu gibi filmlerin başarılı oyuncusu Lea Seydoux; Harry Potter serisinde Voldemort olarak izlediğimiz, The Constant Gardner, Schindler's List, Büyük Umutlar, Coriolanus gibi filmlerin yıldız oyuncusu olan ve Büyük Budapeşte Oteli'nde Lea Seydoux'a eşlik eden Ralph Fiennes; Moonlight, 28 Days Later, Gizli Güzellik, Rampage: Büyük Yıkım gibi filmlerden tanıdığımız Naomi Harris; Bulut Atlası, Parfume: The Story of A Murderer, The Lobster, Mary Poppins: Sihirli Dadı, Ayı Paddington, London Spy, Danimarkalı Kız gibi yapımların beğenilerek izlenilen oyuncusu Ben Whishaw; The Imitation Game, Penny Dreadful gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz Rory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez yer alıyor.

    Filmin ülkemizdeki izleyicileriyle 3 Nisan 2020 tarihinde buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top