Hesabım
    Richard Madden, İyi Karakterleri Oynamaktan Yorulmuş!

    Richard Madden'dan ilginç bir açıklama geldi.

    Dünyaca ünlü dizi Game of Thrones ile ilk kez tanıma imkanı bulduğumuz Richard Madden, bir röportajında ilginç bir açıklamaya imza attı. Madden, hep iyi adam rollerini üstlenmekten yorgun düştüğünü itiraf etti. Ayrıca başarılı oyuncu hakkındaki James Bond yakıştırmalarına da yanıt verdi.

    Netflix'te gösterime sunulan Bodyguard dizisiyle kendini kanıtlayan ve bir de Golden Globe ödülünün sahibi olan Richard Madden ilginç bir açıklamada bulundu. Vizyona girmek için hazırlıklarını sürdüren Rocketman filminde aldığı rol için bir röportajda ona yöneltilen soruları yanıtlayan Richard Madden, hep aynı tip rollerde oynamak istemediğini belirtti. Madden röportajında, Game of Thrones'daki Rob Stark rolü ve Bodyguard'daki David Budd rolünün arasında benzerlikler olması ve ikisinin de kalbi kırık iyi adamlar olmasının ardından Rocketman'de bambaşka bir karakter olan John Reid'i canlandırmaktan zevk aldığını ifade etti ve karakterinin insanlarla dövüşmeyi sevdiğinden söz etti. Söylediklerine göre Reid'in cömert ve karizmatik bir yönü de var, ancak manipülatif tarafı ağır basıyor.

    Ayrıca Richard Madden, Daniel Craig'in emekli olmasının ardından gelecek James Bond için aday gösterilmesine de tepki gösterdi. Hepsinin yalnızca kuru gürültü olduğunu söyleyen aktör, bunun Bodyguard'daki rolünün bir yansıması olduğunu ifade etti. Şu sözleri ekledi: "Gelecek dönemlerde İngiltere televizyonlarında başka bir genç aktör belirecek ve onun sonraki iki ay boyunca gelecek James Bond olduğunu söyleyecekler."

    Mayıs ayında Cannes Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapacak olan Rocketman, müzik sektörünün en önemli isimlerinden olan ve ölümsüz parçalara imza atan Elton John'un Royal Müzik Akademisi'nden bir dahi olarak çıkıp süperstarlık basamaklarını tırmanması ve söz yazarı Bernie Taupin ile olan işbirliği sürecini konu alıyor. Dexter Fletcher'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrolünü “Kingsman” serisiyle tanınan genç oyuncu Taron Egerton üstleniyor. Filmde Bernie Taupin'i BAFTA ödüllü Jamie Bell canlandırırken,. Elton John'un annesine ise “Jurassic World” serisiyle çıkış yakalayan Bryce Dallas Howard hayat veriyor.

    Rocketman, ülkemizdeki izleyicileriyle 7 Haziran tarihinde buluşmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top