Hesabım
    J.J. Abrams, Star Wars: The Rise of Skywalker'daki Carrie Fisher Sahneleri Hakkında Konuştu

    J.J. Abrams, Carrie Fisher sahneleriyle ilgili duygularını anlattı.

    Son Star Wars üçlemesinin yönetmen koltuğunda yer alan başarılı isim J.J. Abrams, Carrie Fisher'ın ölümünün ardından hala onunla birlikte çalışabiliyor olmasının hissettirdikleri hakkında konuştu. Bilindiği üzere Star Wars: The Rise of Skywalker filminde Princess Leia'nın önce filmlerde kullanılmayan sahneleri kullanıldı.

    Geçtiğimiz günlerde başlayan Star Wars Celebration etkinliği aracılığıyla uzun süredir bekleyişte olan Star Wars hayranları dokuzuncu film hakkında bilgiler verilmeye başlandı. Tüm dünyanın merakla beklediği ve orijinal Star Wars filmlerinde yer alan Mark Hamill'in de bu evrende yer alacağı son film olması beklenen Star Wars: The Rise of Skywalker, Carrie Fisher'ın da son Star Wars filmi olacak. 2017 yılında hayata gözlerini yuman Carrie Fisher, son olarak Star Wars: The Last Jedi filminde rol almıştı. Ancak J.J. Abrams, Princess Leia karakterini bir anda seriden çıkarmak istemedi. Bu nedenle de Carrie Fisher'ın önceki filmler için çekilen ancak kullanılmayan sahneleri kullanma kararı alındı. J.J. Abrams bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Yeni bir oyuncu seçemezsin, onu bir anda yok da edemezsin. Henüz kullanılmamış bir sürü sahneye sahip olmak, bu sahnelere bakmak ve bu sahnelerin onun hikayesini sürdürmek için bu yol olduğunu anlamak bir mucizeydi. CG bir karakter kullanmak masada yer almıyordu, bunu denemek bile istemedik. Fikrimiz, 'Onun sahnelerinin etrafında çalışırsak ne olur?' şeklindeydi. Duygusal olarak onun burada olmaması beni her gün vurdu. Ama hala burada onunla çalışıyor olmamız çok sürreal. Sahnelerde yer alıyor, yani sahnelerde hala hayatta. En çılgın tarafı bunun nasıl bir çılgınlık olmadığı."

    Orijinal Star Wars kadrosunda yer alan bir diğer isim olan Harrison Ford da Star Wars: The Last Jedi filmi ile birlikte seriden çıkarılmıştı. Ancak Orijinal kadrodan başka bir isim getirilme kararı aldındı. Bu isim de Lando karakterine hayat veren Billy Dee Williams olacak. Star Wars: The Rise of Skywalker'ın oyuncu kadrosunda, önceki filmlerde olduğu gibi Daisy Ridley, Adam DriverJohn Boyega, Oscar Isaac Kelly Marie Tran ve Domhnal Gleeson yer almaya devam edecek. Filmin kadrosuna yeni katılan Keri RusselDominic MonaghanNaomi Ackie gibi isimlerin de filmde görülmesi bekleniyor. 

    Star Wars: The Rise of Skywalker'ın ülkemizdeki izleyicileriyle 20 Aralık 2019 tarihinde buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top