Hesabım
    Christoph Waltz da Wes Anderson İmzalı “The French Dispatch” Kadrosunda!

    Wes Anderson’ın yeni filmi “The French Dispatch”in oyuncu kadrosu yıldızdan geçilmiyor.

    Tenenbaum Ailesi”, “Yaman Tilki”, “Moonrise Kingdom” ve “Büyük Budapeşte Oteli” gibi unutulmaz filmlerle tanınan ve son olarak “Köpek Adası” animasyonu ile karşımıza çıkan altı Oscar adayı yönetmen Wes Anderson’ın yönetmenliğini üstlendiği “The French Dispatch”in oyuncu kadrosundan sevindirici bir haber daha geldi. Yönetmen, verdiği bir röportajda “Soysuzlar Çetesi” ve “Zincirsiz” filmleriyle iki Oscar kazanan usta aktör Christoph Waltz’un da filmin kadrosunda yer aldığını açıkladı.

    Oyuncu kadrosuyla dudak uçuklatan filmde, Wes Anderson filmlerinin vazgeçilmez ismi Bill Murray, Oscar ödüllü Tilda Swinton, “Köpek Adası”nda yönetmenle ikinci kez bir araya gelen iki Oscar sahibi Frances McDormand, 2001 yılında “Trafik” ile Oscar kazanan Benicio Del Toro, yetenekli Fransız aktris Léa Seydoux, “Westworld” dizisinin iki Emmy adayı yıldızı Jeffrey Wright, “Beni Adınla Çağır” ile Oscar'a aday gösterilen Timothée Chalamet, üç Oscar adaylığı bulunan genç yetenek Saoirse Ronan, komedi dizisi “Barry” ile Emmy kazanan Henry Winkler, Oscar adayı Owen Wilson, Oscar sahibi Adrien Brody, dört Oscar adaylığı bulunan Willem Dafoe, “The End of the F***ing World” dizisiyle yıldızı parlayan Alex Lawther, Rupert Friend, Lois SmithBob BalabanSteve Park ve Denis Ménochet yer alıyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “The French Dispatch”, 1950’li yıllarda geçiyor ve 1950’lerin Paris’indeki bir Amerikan gazete bürosunda çalışan gazetecilere odaklanıyor. Çekimleri neredeyse tamamlanan filmin bu yılın sonlarına doğru gösterime girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top