Hesabım
    Korku Filmi “Countdown” Oyuncu Kadrosunu Genişletiyor!

    Elizabeth Lail başrollü “Countdown” kadrosunu neredeyse tamamladı.

    Geçtiğimiz sene Netflix’te yayınlanan psikolojik gerilim dizisi “You” ile yıldızı parlayan genç aktris Elizabeth Lail’in başrolünü üstlendiği korku filmi “Countdown” oyuncu kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. “Alacakaranlık Efsanesi” serisiyle tanınan Peter Facinelli, “Big Little Lies”da izlediğimiz P.J. Byrne, Netflix yapımı “13 Reasons Why” dizisinde rol alan Anne Winters, bu sene “Şipşak Aile” ile karşımıza çıkan Tom Segura, “Black Lightning”de boy gösteren Jordan Calloway ve “Everybody Hates Chris”in yıldızlarından Tichina Arnold filmin kadrosuna dahil oldu.

    Merakla beklenen film, telefonuna insanların ne zaman öleceğini tahmin eden bir uygulama indiren genç bir hemşireye odaklanıyor. Kadın uygulamayı kendi için kullandığında üç günlük ömrü kaldığını öğrenir. Vakit dolmadan kendi hayatını kurtarmanın bir yolunu bulmaya çalışan kadın, bir yandan da gizemli bir şey tarafından takip edilmektedir.

    Yönetmenliğini ve senaristliğini Justin Dec’in üstlendiği filmin yapımcı kadrosunda Sean AndersJohn MorrisJohn Rickard ve Zack Schiller gibi isimler yer alıyor. Çekimlerine başlanan filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top