Hesabım
    Chris Hemsworth, Jay & Silent Bob Reboot Setinde!

    Chris Hemsworth, Jay and Silent Bob Reboot filminin kadrosuna katıldı.

    İkonik komedi filmi karakterleri Jay ve Silent Bob'u konu edinecek olan yeni bir film için hazırlıklara başlandığı resmi olarak duyurulmuştu. Şimdi ise Jay and Silent Bob Reboot filminin kadrosuna önceki filmlerde yer almayan birinin eklendiği açıklandı. Sosyal medya üzerinden yapılan bu açıklamada Chris Hemsworth yer alıyordu.

    Kevin Smith'in yönetmen ve senarist koltuğuna geçeceği Jay and Silent Bob Reboot filminin oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Son kez bir Avengers filminde boy gösterecek olan Chris Hemsworth, Marvel emekliliğinin ardından Jay and Silent Bob Reboot filminde rol alacağını duyurdu. Sosyal medya üzerinden yapılan bu duyuruda Hemsworth tarafından şu sözlere yer verildi: "Adam, mit, efsane... Tek ve bir tane olan Kevin Smith. Bir sonraki filmi olan Jay and Silent Bob Reboot'un bir parçası olmak için bekliyorum. Seninle takılmak büyük bir zevk dostum."

    Ayrıca Kevin Smith de profilinden Chris Hemsworth paylaşımında bulundu ve paylaşımında Hemsworth'ün Marvel'ın Thor karakterini canlandırmasına atıfta bulundu. Geçtiğimiz ay içerisinde filmde yer alacak olan kadın karakterler açıklanmıştı. Daha önceki filmlerde yer alan Shannon Elizabeth ve Rosario Dawson bu katılan isimlerden olmuştu. Bilindiği üzere Jay ve Silent Bob'un ilk kez beyaz perdede görülmesinin ardından 25 yıl geçti. The Clerks ile hayatımıza giren bu karakterler daha sonra da başka filmlerle görülmeye devam etti. Çizgi filmleri yapılan bu iki kafadar Mallrats, Chasing Amy, Dogma, Jay and Silent Bob Strike Back gibi filmlerde yer aldı. Saban Films ve Universal ortaklığında gerçekleştirilecek olan bu film projesi, Jordan Monsanto ve Liz Destro'nun yapımcılığında hayata geçiriliyor.

    Filmin konusu henüz bilinenler arasında yer almıyor. Ancak oyuncu kadrosunda Kevin Smith, Jason Mewes, Chris Hemsworth, Rosario Dawson, Shannon Elizabeth, Joe ManganielloGrant Gustin gibi isimlerin yer alacağı söylenenler arasında bulunuyor. Prodüksiyonuna 27 Mart tarihinde başlanan ve henüz tam adı belli olmayan Jay and Silent Bob Reboot filminin 2019 yılının son aylarında izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top