Hesabım
    Robert Downey Jr.’lı “The Voyage of Doctor Dolittle”ın Ertelenme Sebebi Belli Oldu!

    Bol yıldızlı “The Voyage of Doctor Dolittle”ın neden ertelendiği ortaya çıktı.

    Marvel Sinematik Evreni’nin Demir Adam’ı ve Sherlock Holmes’ün beyaz perdedeki yüzü iki Oscar adayı başarılı aktör Robert Downey Jr.’ın başrolünü üstlendiği “The Voyage of Doctor Dolittle”ın ertelenme sebebini öğrendik. Filmin ilk kurgusunu gören yapımcılar ortaya çıkan üründen memnun kalmamış ve “Lego Batman Filmi”nin yönetmeni Chris McKay’den ek çekimler yapmasını istemişler. Yönetmen filmin senaryosuna katkılarda bulunmuş ancak kamera arkasına geçmek için müsait olmadığından ek çekimler için arkadaşı Jonathan Liebesman’ı önermiş. Liebesman önderliğindeki ek çekimler 21 gün sonunda tamamlanmış. Normal şartlarda bu ay vizyona girmesi beklenen film, 17 Ocak 2020 tarihine sinema salonlarına konuk olacak.

    Bol yıldızlı kadrosuyla dikkat çeken filmde Kumail Nanjiani, Oscar sahibi Octavia SpencerJohn Cena, “Mr. Robot” dizisinin iki Altın Küre adayı yıldızı Rami MalekCraig Robinson, Oscar ödüllü başarılı Fransız aktris Marion CotillardFrances de la TourCarmen EjogoSelena Gomez, yeni nesil Örümcek-Adam Tom HollandMichael Sheen, üç kez Altın Küre adayı Antonio Banderas, iki Oscar ödüllü usta aktris Emma Thompson ve iki Oscar adaylığı bulunan Ralph Fiennes gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise 2000 yılında “Trafik” ile En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscar kazanan Stephen Gaghan üstleniyor.

    Hugh Lofting'in 1920'li yıllara ait çocuk kitaplarından, hayvanlarla konuşabilen doktor karakterinden yola çıkan film, 1967 yılında aynı isimle müzikal olarak beyaz perdeye uyarlanmıştı. 1998 ve 2001 yıllarında, Eddie Murphy'nin başrolünde olduğu yeniden uyarlama bir seri de mevcut.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top