Hesabım
    Pixar Animasyonu “Onward” Bestecisini Buldu!

    Filmin müzikleri Mychael Danna ve Jeff Danna ikilisine emanet.

    Animasyon denince akla gelen ilk stüdyolardan Pixar’ın yeni filmi “Onward” bestecisine karar verdi. Filmin müziklerini “Pi'nin Yaşamı”nın Oscar ödüllü bestecisi Mychael Danna ve dört Emmy adaylığı bulunan Jeff Danna besteleyecek.

    Merakla beklenen filmin seslendirme kadrosunda “Jurassic World” serisinin yıldızı Chris Pratt, Marvel Sinematik Evreni’nin Örümcek-Adam’ı Tom Holland, “Seinfeld” ve “Veep” dizileriyle tanıdığımız Altın Küre ödüllü Julia Louis-Dreyfus ve 2011 yapımı “Duyguların Rengi” ile Oscar kazanan Octavia Spencer gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise 2013 yapımı “Sevimli Canavarlar Üniversitesi” ile karşımıza çıkan BAFTA adayı Dan Scanlon üstleniyor.

    “Onward”, babalarını çok küçük yaşta kaybeden iki genç elf kardeşin hikayesini konu ediyor. Kardeşler, hatırlamakta zorlandıkları ve çok özledikleri babaları ile son bir gün geçirme fırsatlarının olduğunu öğrenirler. Dünyada var olan bir büyü, onların babaları ile kavuşmalarını sağlayacaktır. Kardeşler, bu fırsatı kaçırmamak için ne yapıp edip büyüye sahip olmanın yolunu bulmalıdır. Kendilerini zorlu bir mücadeleye sokan kardeşler, büyüye ulaşıp babalarını son bir kez görebilme imkanını bulabilecekler midir?

    “Onward” Amerika’da 6 Mart 2020 tarihinde gösterime girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top