Hesabım
    Mark Ruffalo, Infinity War'da Ölmeyeceğini Bilmiyordu!

    Mark Ruffalo'dan Hulk açıklaması geldi.

    Henüz Marvel ile anlaşması sona ermeyen Mark Ruffalo, Avengers'ın en büyük üyesi Hulk hakkında bir açıklama yaptı. Söylediklerine göre başarılı oyuncu Ruffalo, Avengers: Infinity War filminde öleceğini sanıyordu. Ancak filmi izlediğinde hala Marvel Sinematik Evreni'ndeki varlığının sürdürüldüğünü anladı.

    Avengers: Endgame ile Marvel Sinematik Evreni'nin bir döneminin kapanacağı biliniyor. Yeni bir evreye geçerken de Avengers ekibinin birkaç üyesinin emekli olacağı söyleniyor. Bu isimler arasında Chris EvansRobert Downey Jr. ve Chris Hemsworth yer alıyor. Avengers ekibinin devasa yeşil üyesi Hulk'ı canlandıran Mark Ruffalo'nun Marvel'dan ayrıldığıyla ilgili herhangi bir bilgi verilmemiş bulunuyor. Ancak Mark Ruffalo, kendisinin ekipten Avengers: Infinity War filmiyle ayrılacağına inandığını açıkladı. Ruffalo sözlerine şu şekilde devam etti: "Filmi görene kadar bilmiyordum. Bir sahnede yok oluyorum, diğerinde oradayım. Ölen kişinin ben olacağımdan çok emindim. Bu tıpkı Survivor gibi. Bu tıpkı, adadan kimin atılacağı konusuna benziyor. Muhtemelen bu ben olurdum." Mark Ruffalo'nun da tıpkı Tom Holland gibi spoiler veren isimlerden biri olması nedeniyle, Russo Kardeşler'in Ruffalo'ya senaryoyu vermedikleri düşünülüyor.

    Joe Russo ve Anthony Russo'nun yönetmen koltuğuna geçtiği Avengers: Endgame'in oyuncu kadrosunda şu ana kadar açıklanan ve fragmanlarda görülen isimler arasında Mark Ruffalo, Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Paul Rudd, Karen Gillan, Bradley Cooper, Josh Brolin, Jeremy Renner, Don Cheadle, Sean Gunn, Brie Larson ve Katherine Langford yer alıyor. Avengers: Endgame filminin hikayesi ise şöyle olacak: “Avengers: Sonsuzluk Savaşı”nın ardından pek çok süper kahraman küle dönüşmüştür. Doktor Strange, Gamora, Drax, Mantis, Örümcek-Adam, Black Panther, Bucky Barnes, Groot, Scarlet Witch, Vision, Star Lord, Maria Hill, Wasp ve Nick Fury gibi pek çok kahraman, Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni'ni ele geçirmesi ve kendi dengesini kurması yüzünden yok olmuştur ve dünya umutsuz haldedir. Dünya üzerinde kalan Black Widow, Kaptan Amerika, Thor ve Hulk kendi yaslarını tutmaktayken, Iron ve Nebula ise kontrol edemedikleri bir uzay gemisinin içinde, uzay boşluğunda sürüklenmektedirler. Süper kahramanlar takımı için işler pek de iyi görünmemektedir. Ancak Kuantum Bölgesi'nden çıkmanın bir yolunu bularak Avengers ekibinin kalan üyelerine giden Ant-Man, yeni bir umut ışığı olacaktır. Daha önce var olduğunu bilmedikleri bölgeler, kahramanlar ve evrenlerin varlığını öğrenen ekip, Thanos'un kurduğu bu çarpık dengeyi değiştirmek ve kendilerinden alınanı geri getirmek için hayatlarının en büyük mücadelesine girişeceklerdir. Hepsi kişisel olarak önem verdikleri şeyleri kaybetmiş olan kahramanlarımız için intikam vakti gelmiştir...

    Avengers: Endgame ülkemizdeki izleyicileriyle 25 Nisan tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top