Hesabım
    Sam Raimi, Yeni Bir Korku Filmi Projesini Üstleniyor!

    Sam Raimi'nin yeni projesi belli oldu.

    Usta yönetmen Sam Raimi'nin Screen Gems ile yürüteceği ortak bir proje resmi olarak duyuruldu. Korku türünde olacak olan bu filmin adı henüz belli değil. Ancak senaryosunu kimin yazacağı ve yapımcıları arasında kimlerin yer alacağı açıklandı. Ayrıca filmin konusu hakkında da ipuçları verildi.

    Tobey Maguire'lı ilk Örümcek Adam serisinin yönetmen koltuğunda bulunan ve kült korku serisi Evil Dead'i yöneten Sam Raimi'nin son yıllarda aktif olarak yönetmenlik yapmadığı biliniyordu. Daha çok yapımcı kimliğiyle sinema sektöründe kendine yer bulan Sam Raimi'nin Screen Gems ile yürüteceği bir film resmi olarak duyuruldu. Korku türünde olması planlanan filmin yapımcılığını Raimi üstlenirken, senarist koltuğuna Cehennem Festivali, Polaroid, Attack of The Show gibi yapımların senaryosunu kaleme alan Blair Butler oturuyor. Korku türündeki filmin yapımcılığında Raimi'ye eşlik edecek olan isimler arasında The Curse of Llorona'dan tanıdığımız Emile Gladstone ve sinemanın usta isimlerinden Robert Tapert yer alıyor.

    Söylenenlere göre Screen Gems ile birlikte geliştirilen bu korku filmi, bir gelin üzerine odaklanacak. Doğaüstü bir korku filmi olması planlanan film, genç bir kadının garip bir düğüne davet edilmesinin ardından olanları konu edinecek. Ancak konunun ayrıntılar henüz bir sır gibi saklanıyor. Proje, bünyesinde yer alacağı ve Sam Raimi ile Robert Tapert'ın kurucusu olduğu Ghost House Picture'ın birçok önemli filmi izleyicilerle buluşturduğu biliniyor. Bu filmler arasında Garez, 30 Days Night, Boogeyman, Posession, Evil DeadDon't Breathe gibi filmler bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top