Hesabım
    "Minecraft" Ne Zaman Vizyona Girecek?

    Minecraft'ın vizyon tarihi belli oldu.

    Yıllardır tüm dünya tarafından sevilerek oynanan bilgisayar oyunu Minecraft'ın film olacağı geçtiğimiz yıl resmi olarak duyurulmuştu. Yönetmen ve senarist koltuğuna oturacak olan isim olarak Peter Sollett ile anlaşmaya varıldığı da açıklanmıştı. Ancak filmin somutlaştırılarak bir vizyon tarihi alamamıştı. Şimdi ise ne zaman izleyicileriyle buluşacağı belli oldu.

    Minecraft bilgisayar oyununun yaratıcı şirketi Mojang tarafından Minecraft filmine dair açıklama yapıldı. Bu açıklama Mojang'in websitesi üzerinden gerçekleştirildi. Yapılan açıklamaya göre Minecraft filmi 4 Mart 2022 tarihinde izleyicileriyle buluşacak. Ayrıca filmin konusu da Minecraft websitesinde yayınlanan yazı aracılığıyla açıklandı. Minecraft filminin konusu şöyle olacak: Genç bir kız ve yakın arkadaşlarının macerasını konu edinecek olan filmde, Ender Dragon isimli kötü bir karakter vardır. Ender Dragon, genç kız ve dostlarının izlediği yolu yok etmeye çalışacaktır. Bu durumda da Overworld'ü kurtarmak için mücadeleye girmeleri gerekecektir. Henüz filmde yer alacak olan oyuncular belli olmamasına karşın, filmin senarist ve yönetmen koltuğuna Aşka Özgürlük, Raising Victor Vargas, Five Feet High and Rising, Nick and Norah's Infinite Playlist gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen Peter Sollett geçiyor. Minecraft filmi için Warner Bros ile anlaşma sağlandığı da bilinenler arasında yer alıyor.

    Film şirketi Warner Bros'un 2014 yılından beri beyaz perdeye aktarmaya çalıştığı Minecraft filminin yönetmeni olarak daha önce düşünülen isimler arasında Shawn Levy bulunuyordu. Ancak Minecraft'i geliştiren Mojang firmasıyla anlaşmazlığa düşülmesi üzerine Levy ile anlaşma sağlanamadı. Bunun ardından filmin senaristi olacak olan Rob McElhenney'nin yönetmen koltuğuna oturması ve başrol olarak da son zamanlarda Robert Zemeckis yapımı Welcome To Marwen filmi, Timothee Chalamet ile başrolü paylaştığı Beautiful Boy filmi gibi projelerde bulunan Steve Carrel'ın yer alması planlanmıştı. Ancak iki isim de program doluluğu nedeniyle bir türlü filmin hazırlıklarına başlayamamıştı. Tüm bu anlaşmazlıkların ardından filmde yer alması planlanan yeni isimler merakla bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top