Hesabım
    Travis Knight, Bilim Kurgu Uyarlaması "The Six Billion Dollar Man"i Yönetecek

    The Six Billion Dollar Man beyaz perdeye uyarlanacak.

    Kült bilim kurgu dizisi The Six Million Dollar Man, beyaz perdeye uyarlanıyor. Filmin başrolünde yer alacak olan isim ve filmin yönetmeni ise resmi olarak duyuruldu. The Six Billion Dollar Man, son iki yıldır geliştirme aşamasındaydı, ancak aksaklıklar nedeniyle hayata geçirilememişti.

    1970'li yılların sevilerek izlenen bilim kurgu dizisi The Six Billion Dollar Man'in beyaz perdeye aktarılma aşaması hızlandırılıyor. Filmin yönetmen koltuğuna geçtiğimiz yılın sevilen filmlerinden Transformers spin-off'u olan Bumblebee, Kubo ve Sihirli Telleri, ParaNorman gibi yapımlardan tanıdığımız yıldızı parlamaya başlayan isim Travis Knight'ın oturacağı açıklanırken, The Six Billion Dollar Man filminin başrolünü The Fighter, The Departed, Ayı Teddy, Boogie NightsFour Brothers gibi yapımlardan tanıdığımız yıldız oyuncu Mark Wahlberg'in üstleneceği belirtildi. Filmin senaryosunu ise Ozark dizisinin, The Accountant, A Family ManThe Judge gibi filmlerin senaryosuna imza atan Bill Dubuque'nin kaleme alacağı bilinenler arasında yer alıyor. Öncelikle The Weinstein Company bünyesinde geliştiriliyor olan The Six Billion Dollar Man filmi, şirketin iflas etmesinin ardından Warner Bros bünyesine geçmişti. Yönetmen olarak Mel Gibson düşünülen isimler arasında bulunuyordu.

    Filmin ilham alacağı tlevizyon dizisi The Six Billion Dollar Man'in konusu ise şöyleydi: Film, korkunç bir kazadan sağ kurtulan bir astronotu hikayesinin odağına alıyor. Yaşayabilmesi için iki bacağı bir kolu ve bir gözünün biyonik protezlerle değiştirilmesi gerekmektedir. Bunun ardından bir çeşit süper güçlere sahip olan astronot, hükümet için gizli ajanlık yapmaya başlayacaktır. Nükleer güçlere sahip olan astronotun hayatında hiçbir şey bundan sonra eskisi gibi olmayacaktır. The Six Billion Dollar Man filminde Mark Wahlberg'in canlandıracağı Col. Steve Austin karakterine, dizide Lee Majors hayat veriyordu. Ayrıca ona Richard Anderson ve Martin E. Brookes eşlik ediyordu. Ancak filmde Wahlberg'e kimlerin eşlik edeceği henüz bilinmiyor.

    The Six Billion Dollar Man filminin izleyicileriyle 2020 yılı içerisinde buluşması beklenilenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top