Hesabım
    Aladdin'den Will Smith ve Mena Massoud'lu Görsel!

    Aladdin'den yeni bir görsel paylaşıldı.

    Disney'in merakla beklenen filmlerinden biri olan Aladdin uyarlamasından yeni bir görsel paylaşıldı. Guy Ritchie yönetmenliğindeki Aladdin'in yayınlanan yeni görselinde Genie ve Aladdin'i bir arada görüyoruz. Ayrıca büyük tartışmalar yaratan Genie'in artık mavi renkte olmadığını da görme imkanı yakalıyoruz.

    Hollywood yıldızı Will Smith tarafından yorumlanan ünlü Disney kahramanı Genie ve Mena Massoud'un canlandırdığı Aladdin'in yer aldığı bir görsel yayınlandı. Ancak ilgi çeken durum görselden çok, fragman ile görselin karşılaştırılması oldu. Fragmanda Genie mavi rengindeyken, görselde Will Smith'i orijinal haliyle görme imkanı yakaladık. Mavi Genie'nin Shrek'e benzediği yorumlarının ardından filmin yapımcılarının onu orijinal haline çevirdiği düşünülüyor. Ancak bununla ilgili resmi bir duyuru bulunmuyor. Will Smith, Empire ile yaptığı röportajda duruma şu şekilde yorum yaptı: "Bu çok komikti. Kirpi Sonic ve Genie karışımı bir kurbağa vardı. Her şey önemli bir inceleme altındaydı. İnternetimi kapatacak seviyeye geldim. Meselenin altından kalkabilmem için yeni bir şeydi bu." Guy Ritchie'nin yapılan kötü yorumların ardından Genie'nin görüntüsünün iyileştirme çabalarıyla birlikte Will Smith'ten özür dileyenlerin olduğu belirtilirken Smith, "Başlangıçta alaycılıklarıyla çok kararlı olan isimlerden bile özür geldi. Daha önce hiç bu kadar çok özrü bir arada görmemiştim. Olmamız gereken yere geri döndüğümüzü düşündüm." sözlerini sarf etti.

    24 Mayıs 2019 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşmak için hazırlanan Aladdin'in konusu ise şöyle: Aladdin, zamanını Agrabah şehrinde pazardan yiyecek çalarak geçiren fakir bir gençtir. Gecelerini, şehrin farklı bölgelerinde uyuyarak geçirirken, gündüzlerini ise hırsızlığa ayırmaktadır. Ancak yaşam tarzına rağmen aslında Aladdin'in altın gibi bir kalbi vardır. Onun macerası, tuhaf babası tarafından zorla evlendirilmeye çalışılan bir genç kızla tanıştığı zaman başlar. Bu genç kız aslında ülkenin sultanının kızı olan Prenses Jasmine'dir. Aladdin'in şansı, Harikalar Mağarası'ndan sihirli bir lamba aldığında aniden değişir. Bilmeden aldığı bu lambada, eğlenceye düşkün, neşeli ve 3 dileğini gerçekleştirme şansına sahip olan bir cin vardır. Aladdin'in lambanın cini sayesinde sevdiği kıza ulaşmaya çalışırken bilmediği şey ise Sultan'ın danışmanı Jafar'ın hem Aladdin hem de lamba için kendi planları olduğudur...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top