Hesabım
    Korku Gerilim Filmi "The Fanatic"ten John Travolta'lı Görüntüler Paylaşıldı

    John Travolta, The Fanatic filminde nasıl görünüyor?

    Fred Durst'ün yönetmen koltuğuna geçtiği John Travolta başrollü The Fanatic filminden ilk görüntüler paylaşıldı. Gerilim filmi olması beklenen filmin görüntülerinde John Travolta'nın geçirdiği değişim gözler önüne seriliyor. Film, sevdiği bir aksiyon filmi oyuncusunu takip altına alan bir hayranı konu ediniyor.

    Amerikan rock ve rap grubu Limp Bizkit'in vokalisti olarak tanınan, genellikle müzik kliplerinin yönetmen koltuğuna geçen Fred Durst bu kez uzun metrajlı bir filme imzasını atıyor. Dave Bakerman ile birlikte gerilim filmi The Fanatic'in senaryosunu kaleme alan Fred Durst, filmin yönetmen koltuğuna geçen isim oluyor. Filmden ilk detaylar The Fanatic'in başrolünde yer alan emektar yıldız oyuncu John Travolta'nın bulunduğu görsellerlee birlikte paylaşıldı. Travolta, filmde en sevdiği aksiyon filmi oyuncusunu takip edip rahatsız ederek, oyuncunun hayatını mahveden bir hayranı canlandırıyor. Korku ve gerilim türünde olan The Fanatic, yönetmen Durst'ün yaşadığı deneyimlerden ilham alınarak beyaz perdeye aktarılıyor. Eski adı The Fanatic olan The Fanatic'in hikayesinin geri kalanı hakkında bir bilgi verilmiyor. Korku filminde usta oyuncu John Travolta'ya eşlik edecek olan isimler arasında Nikita dizisinden tanıdığımız Devon Sawa, Ana Golja, Jacob GrodnikJames Paxton gibi isimler bulunuyor.

    The Fanatic filmine dair ilk görüntüler ise şöyle: 

    Korku ve gerilim türündeki The Fanatic filminin izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top