Hesabım
    Gugu Mbatha-Raw’lu “Fast Color”dan Yeni Fragman Geldi!

    Bilim kurgu filmi “Fast Color”ın yeni fragmanı yayınlandı.

    Belle”, “Beyond the Lights” ve “Doğruyu Söyle” gibi filmlerle tanınan başarılı İngiliz aktris Gugu Mbatha-Raw’u başrolüne yerleştiren bilim kurgu ve gerilim filmi “Fast Color”ın ikinci fragmanı görücüye çıktı.

    Filmin oyuncu kadrosunda David StrathairnSaniyya SidneyLorraine Toussaint ve Christopher Denham gibi isimler yer alıyor. Prömiyerini geçtiğimiz ay South by Southwest Film Festivali’nde gerçekleştiren filmin yönetmenliğini ve senaristliğini 2016 yapımı komedi ve drama filmi “Miss Stevens” ile tanınan Julia Hart üstleniyor. Filmin senaryosunda “Aşıklar Şehri”nin Oscar adayı yapımcısı Jordan Horowitz’in de imzası bulunuyor.

    “Fast Color”, sahip olduğu insanüstü yetenekler keşfedildiği zaman kaçmak zorunda kalan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Ruth, kontrol edemediği olağanüstü yeteneklere sahiptir. İstila altındaki dünyada Ruth’un insanüstü yetenekleri bir grup tarafından keşfedilince genç kadın her şeyi ardında bırakıp kaçmak zorunda kalır. Kendine saklanabileceği bir yer arayan Ruth’un aklına yıllar önce terk ettiği çocukluk evi gelir. Saklanabilmek için doğup büyüdüğü eve geri dönen Ruth, bir süre sonra uzun zamandır görüşmediği annesi Bo ve kızı Lila ile yeniden bağlantı kurar. Kızına yardım etmek isteyen Bo, ona yeteneklerini kontrol etmesini öğretmeye çalışır. Bu durum onların tekrar bir araya gelip yeniden aile olmaya başlamalarını sağlar. Fakat Ruth’un peşine düşen adamlar onu yakaladığında, Ruth gerçeklerle ve geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır.

    “Fast Color” Amerika’da 19 Nisan tarihinde gösterime girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top